1a divisió

Un Vila-real alternatiu

1a divisió. El Madrid rep un ‘submarí groc' convalescent després de jugar dijous l'Europa League i amb un ull posat en la copa del Rei. Marcelino farà rotacions

Denis Txerixev no serà aquest vespre a la gespa del Santiago Bernabéu. Víctima de la famosa clàusula de la por, l'extrem rus no podrà enfrontar-se amb el club del qual és propietat, però ni tan sols si el Real Madrid li hagués donat permís per jugar difícilment hauria participat en un partit en què el Vila-real visita Madrid fatigat per l'Europa League i amb un ull posat en la semifinal de copa de dimecres contra el Barça. “El que és clar és que els de Salzburg no jugaran”, reconeixia el mateix Marcelino García Toral, descartant, doncs, Luciano Vietto, el seu màxim golejador; la seva parella de centrals titulars, Musacchio i Víctor Ruiz, i jugadors indiscutibles com ara Trigueros i Uche. “Si volem guanyar haurem de fer el millor partit possible”, va assegurar tot i les baixes del rival Carlo Ancelotti, que segueix sense Modric, Sergio Ramos ni James Rodríguez, i amb una bateria de partits decisius a la vista, entre els quals hi ha el clàssic del Camp Nou. “Tots els partits són importants, en tots hi ha coses en joc. Als entrenadors se'ls critica quan fan rotacions i quan no en fan”, va explicar el tècnic italià, que, per exemple, va avançar que en cap cas donarà descans a Isco: “Si està bé jugarà sempre, és un futbolista innegociable.” Tampoc s'espera descans per a Toni Kroos, que, amb 2.096 minuts d'acció, és el madridista amb més minuts en la lliga.

Modric, contra el Schalke

La recuperació del croat és una de les obsessions a la casa blanca, i Carlo Ancelotti va confirmar que la seva idea és que reaparegui en el partit de tornada dels vuitens de la Champions, a temps per agafar rodatge de cara al Camp Nou. “Ha treballat bé durant tota la setmana, però encara necessita fer-ho més. Estem pensant en ell contra el Schalke”, va explicar Ancelotti.

LA FRASE

Si Isco està bé jugarà sempre, perquè és un jugador innegociable
Carlo Ancelotti
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Rotacions a banda, Txerixev, propietat del Real Madrid, no jugarà per contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)