3a divisió FEF

El Castelldefels s'encalla i no sap passar de l'empat

Empat insuficient. Els locals no en tenen prou amb un punt que els serveix de poc

CERDANYOLA0


CASTELLDEFELS0


CASTELLDEFELS: Planagumà, Juanito, Javi Calvo, Aitor, Uri, Jorge Sánchez, Pelegrin, Prieto (Mario, 73'), Cano, Pedro Bravo (Adri Ruiz, 61') i Cervantes (Masuet, 67').

CERDANYOLA: Coca, Fuentes, Melo, Raúl Barriendos, Francis, Cuadras, Sergio López (Edu, 46'), Vives, Josu, Silver (Turu, 79') i Roland (Quim Solano, 59').

ÀRBITRE: Bartomeu García. T.G.: al local Javi Calvo i als visitants Fran Fuentes, Josu, Roland i Raúl Barriendos.

PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

COMENTARI: El Castelldefels i el Cerdanyola es van repartir ahir els punts amb un resultat que sembla insuficient per a les aspiracions de salvació dels locals. Tot i el zero a zero, el partit va ser entretingut i va anar creixent en intensitat i ocasions. En la primera meitat, el local Pedro Bravo va gaudir de dues bones rematades de cap, una de les quals va marxar fregant el pal. Al davant, Raúl Barriendos, també de cap, i Cuadras, amb una falta que va picar el travesser, van tenir les millors ocasions del Cerdanyola. En la represa, el Castelldefels va controlar el joc i va passar a dominar. La possessió i les millors ocasions van caure del costat local, que ho va intentar de moltes maneres. Tot i així, una jugada aïllada dels visitants –una rematada de Josu que Javi Calvo va treure sobre la línia de gol– va estar a punt de sorprendre els de Miki Carrillo. En la part final, els locals Masuet, Aitor i Adri Ruiz haurien pogut desequilibrar.

C. DE F.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)