1a femenina

El Sant Gabriel no pot aturar les contres del Rayo Vallecano

1a div. fem. Amb 1-2 en el marcador, Carla, la golejadora local, va enviar una pilota al pal

R. VALLECANO3

SANT GABRIEL1

SANT GABRIEL: Brigid, Paola, Muriana (Villa, 46'), Eva, Carla, Esther (Beni, 46'), Xiki (Aroa, 78'), Pelegrí (Judit, 67'), Cristina, Turmo i Leti. RAYO VALLECANO: Alicia, Anama, Cristina, Iris (Noelia, 88'), Saray, Jade (Marina, 88'), Marianela (Sara, 87'), Gudiel, Alex, Carreño (Lorena, 60') i Marta. GOLS: 0-1 (37') Marianela. 0-2 (38') Iris. 1-2 (52') Carla. 1-3 (88') Jade. ÀRBITRE: García Fuster. T.G.: A local Cristina. T:V.: L'entrenadora visitant Laura Torvisco (74'). INCIDÈNCIES: Abans del partit, tot el futbol base de l'entitat va sortir al terreny de joc amb una pancarta reivindicativa pels problemes econòmics que pateix l'entitat. COMENTARI: Nova derrota del Sant Gabriel, aquest cop contra el Rayo Vallecano, que va treure profit de la seva contra per emportar-se els tres punts. Tot i que la possessió va ser de les locals, al Sant Gabriel li va costar molt arribar a l'àrea d'Alicia. En un minut fatídic i en dues accions molt similars, les visitants es van avançar amb un 0-2 abans del descans. El primer gol va ser molt protestat per les jugadores del Sant Gabriel per possible posició de fora de joc. A l'inici de la segona part, Carla va marcar un gran gol, un xut des de la frontal per tot l'escaire, que va donar esperances. La mateixa Carla va xutar poc després al travesser. Amb el Sant Gabriel abocat a buscar l'empat, un contraatac va suposar l'1-3.