3a divisió FEF

Insuficient per a tots dos

3a divisió. El Santfeliuenc i el Castelldefels van empatar, després que Masuet (62') igualés el gol inicial d'Edgar des del punt de penal

CASTELLDEFELS1


SANTFELIUENC1


El Santfeliuenc i el Castelldefels no van passar d'un empat que els serveix de molt poc. Els blanc-i-blaus van entrar amb més bon peu i, en el 15', una cavalcada d'Èdgar per la banda esquerra va acabar amb una rematada a gol de Cano que l'àrbitre va anul·lar. De mica en mica els santfeliuencs van anar empitjorant i els visitants, en alguna acció aïllada, van apropar-se a l'àrea. La millor ocasió dels grocs va ser un llançament de falta d'Adri Ruiz (37') que va obligar Carlos a posar els dits just per enviar la pilota al travesser. Quan el primer acte es consumia, Cano va aprofitar una passada per trencar la defensa visitant i Planagumà no tenir altra opció que fer caure el davanter. Èdgar no va desaprofitar la pena màxima i va posar al davant el Santfeliuenc (1-0).

Després de la represa el Castelldefels va sortir disposat a canviar el guió. L'entrada de Cervantes, Mario i Gilberto va oxigenar el joc groc. I, en el 62', una acció embolicada dins l'àrea local la va aprofitar Masuet per creuar la pilota i posar les taules en el marcador (1-1). El gol va afectar un Santfeliuenc amb poca esma, que va tenir dues ocasions de fer moure de nou l'electrònic a favor seu. Primer, en un servei llarg de Carlos que es va endur Cano (68') però que va topar amb la sortida de Planagumà; i un minut més tard, en un servei de córner en què Èdgar va acaronar el gol olímpic. Van ser les dues darreres aparicions dels blanc-i-blaus. Els vint minuts finals van tenir color visitant, però la insistència en el joc ofensiu no es va traduir en ocasions clares.

SANTFELIUENC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Èdgar, Víctor Márquez (Joserra, 66'), Quiles (Iván Peralta, 75'), Cano i Faura (Éric Pacheco, 75'). CASTELLDEFELS: Planagumà, Juanito, Aitor Lario, Uri, Jonathan Reina, Jorge Sánchez, Pedro Bravo (Mario, 61'), Pelegrín (Gilberto, 61'), Masuet, Sergio Prieto (Cervantes, 46') i Adri Ruiz. GOLS: 1–0 (44') Èdgar, de penal. 1–1 (62') Masuet. ÀRBITRE: López Morente. T.G.: al local Tena; i als visitants Jonathan Reina, Jorge Sánchez i Mario. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)