3a divisió FEF

La Pobla furga la ferida del Rubí

Mala dinàmica. Els de Julià García fa cinc jornades que no guanyen, van errar un penal i van caure dels llocs que donen accés a la fase d'ascens per primer cop en tota la temporada

POBLA DE MAF.1


RUBÍ0


La Pobla de Mafumet va saber aprofitar ahir a la perfecció el mal moment pel qual està passant el Rubí, que ja fa cinc jornades que no guanya. Els rubinencs, que ahir van caure per primer cop aquesta temporada de les places de fase d'ascens, van sortir perdent de l'intercanvi de cops que és va veure a Can Rosés. El duel de dos conjunts de la part alta va ser espectacular, amb ocasions per als uns i els altres i la disputa de la pilota.

La Pobla, però, va estar més encertada i Sergi, en el minut 39, va fer el gol de la victòria en una rematada de cap després d'una jugada per la banda de Kike. El Rubí, de la seva banda, va tenir ocasions molt bones per fer, com a mínim, un gol, però la dinàmica negativa en què ha entrat l'equip va semblar desviar la punteria. Fins i tot, en la segona meitat, Ferran Vila va desaprofitar un penal per neutralitzar l'avantatge tarragoní. En la recta final, amb els locals bolcats, la Pobla hauria pogut sentenciar.

RUBÍ: Buyo, Kiki, Castell, David López, Aitor Torres, Cervantes, Ferran Vila (Guillermo Torres, 84'), Héctor (Collado, 66'), Àlex Pla, Carricondo i Àlex Fernández POBLA DE MAFUMET: Varó, Bertomeu, Marcelo, Bonet, Coch, Miravent (Gil, 81'), Gabi, Kike, Abel Rita (Emanà, 66'), Serra i Sergi (Álvaro, 75'). GOLS: 0-1 (39') Sergi. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G: als locals David López i Àlex Fernández, i als visitants Bonet, Miravent i Gabi. T.V.: al local Cervantes (85'), directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)