1a femenina

El Sant Gabriel s'aferra a la salvació amb un triomf clau

1a div. femenina. L'equip adrianenc venç el Sevilla, que el relleva en l'últim lloc

El Sant Gabriel ha abandonat l'última posició després de vèncer ahir de manera clara el Sevilla, nou cuer. Ara l'equip de Sant Adrià de Besòs té els mateixos punts que el primer equip en zona de permanència, l'Albacete, que avui visita l'Athletic. Després d'uns primers minuts amb un joc vertical per part dels dos equips, Laura Benito, incorporada recentment provinent del filial, va fer el primer gol després d'una paret amb Xiqui. Abans del descans, Leti va fer una passada llarga a Pelegrí, que va marcar el 2-0. La sentència, ja en la segona meitat, va ser un gol de vaselina de Carla Gómez.

sevilla0

sant gabriel3

SANT GABRIEL: Brigid, Paola, Carla (Marta, 89'), Xiki, Pelegrí (Judith Fernández, 75'), Cristina, Turmo, Leti, Carola (Esther, 89'), Melena i Laura Benito (Aroa, 68'). SEVILLA: Lucía, Oli Oprea, Lucía Ramírez, Sandra (Natalia, 60'), Mari Carmen, Oliva, Ali, Cori, Claudia (Sandra J., 46'), Amparito i Elena (Candela, 82'). GOLS: 1-0 (29') Laura Benito. 2-0 (44') Pelegrí. 3-0 (62') Carla Gómez. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: a les locals Pelegrí i Muri, i a les visitants Oli Oprea, Cori, Lucía Muñoz, Mari Carmen, Candela, Sandra i Natalia.