El Gavà aprofita el mal moment del Rubí per treure'n profit

Caiguda lliure. Els vallesans van sumar ahir la sisena jornada consecutiva sense guanyar

GAVÀ3

RUBÍ2

RUBÍ: Buyo, Kiki (Álvaro 41'), Castell, Marc García, Aitor Torres, Héctor (Guillermo Torres 66'), Ferran Vila, Adri Díaz, David López (Collado 25'), Carricondo i Àlex Pla.

GAVÀ: Sergi, Cifu, Rubi (Hernández 64'), Xavi Pérez, Galass, Gimeno, Arthur, Ranera, Civil, Alan (Gómez 46') i Fran (Barragán 71').

GOLS: 0-1 (12') Arthur. 1-1 (52') Àlex Pla. 1-2 (56') Civil. 2-2 (68') Àlex Pla. 2-3 (78') Gómez.

ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Héctor, Adri Díaz, Carricondo i Collado i als visitants Xavi, Galass, Ranera i Barragán. T.V.: A l'entrenador local Julià García (87'), per vermella directa.

COMENTARI: El Rubí continua instal·lat en una mala dinàmica. Els de Julià García, que sumen cinc derrotes en sis partits, van veure com ahir el Gavà aprofitava aquesta ratxa per treure els tres punts de Can Rosés. El domini visitant en els primers compassos va donar els seus fruits en el 12', gràcies a una jugada d'Arthur. El segon contratemps per als locals va arribar amb la lesió de gravetat de David López, abans dels descans. Després de la represa, la bogeria es va apoderar d'un partit que el Rubí va empatar en el 52', però que Civil va tornar a desequilibrar quatre minuts després. Els vallesans encara van treure forces per fer el 2-2, però Gómez va segellar el triomf visitant amb un contraatac molt protestat pels locals per un possible fora de joc.