2a divisió FEF

Un bescanoní en l'enemic

2a divisió B. Albert Vivancos, cedit pel Girona a l'Hospitalet, visitarà Olot diumenge (a les 16.30 h). El migcampista, desitjat pels garrotxins, és un fix en la medul·lar dels riberencs

Demà l'Olot rep la visita de l'Hospitalet, un dels conjunts clàssics dels darrers anys en la segona B i sempre un candidat a romandre a la part alta de la taula des de l'inici de la competició. A les files del conjunt riberenc, hi juga Albert Vivancos, cedit pel Girona, i un dels homes forts de la medul·lar de l'equip dirigit per Kiko Ramírez, juntament amb Rubén Alcaraz, una de les sensacions de la present temporada.

El bescanoní, per proximitat, coneix bé l'Olot i les particularitats de l'equip dirigit per Rodri, que necessita els tres punts per apropar-se a la salvació virtual. L'Hospitalet, però, també té coses en joc en l'enfrontament que es disputarà a la Garrotxa, i és que, a sis punts del quart en la classificació, apura les seves opcions per lluitar per jugar una nova fase d'ascens –en els dos últims cursos s'han quedat a les portes de l'ascens, primer contra l'Eibar i l'any passat contra el Leganés–. “Sabem que el municipal d'Olot és un camp molt complicat però necessitem els tres punts i no podem fallar més. Cada partit de lliga és una final i hem d'intentar guanyar-les totes perquè si no ens despenjarem i no serem a temps d'accedir a la fase d'ascens”, comenta el migcampista de l'Hospitalet, Vivancos. I respecte al matx, afegeix: “L'Olot ens ho posarà difícil però visitem un camp on es pot jugar bé a futbol.”

Amb protagonisme

Conegut amb el nom de Vivi en l'entorn futbolístic, el migcampista bescanoní va arribar a l'Hospitalet cedit pel Girona amb la lliga començada. Aprofitant la baixa de llarga durada de Lucas del Campo, i després d'un llarg període en què la federació no acceptava el tràmit i l'alta del jugador, el jove futbolista de només 21 anys està sent un fix en els esquemes de Kiko Ramírez –ha jugat 14 partits i acumula 1.145 minuts en la lliga–. “Estic molt content. No esperava jugar tants minuts. Des del primer dia, el tècnic m'ha donat confiança i ho estic aprofitant al millor que puc”, analitza Vivi, que la temporada passada estava jugant pels camps de primera catalana, un abisme respecte a l'actual segona B. “La clau va ser començar bé. El primer partit va ser bo i em va donar confiança. M'estic adaptant bé tenint en compte que la intensitat i la qualitat dels oponents no tenen res a veure amb la primera catalana”, explica el migcampista de l'Hospitalet, un club que treu el màxim rendiment dels joves valors que té i catapulta els futbolistes a competir al màxim nivell.

Interès des de la Garrotxa

Vivancos ha despuntat en les categories inferiors del Girona formant tàndem amb Gumbau (Barça B) i convertint-se en una de les promeses del futbol gironí. De fet, l'Olot va intentar incorporar el futbolista durant el curs passat i aquest mateix estiu, sense arribar, però, a cap acord amb el club gironí.

PROTAGONISTA

Vivancos acumula 1.145 minuts en els 14 partits que ha jugat, tots com a titular

L'INTERÈS

A l'estiu, l'Olot va voler fitxar el jove talent del Girona però no es va concretar l'acord
M'estic adaptant bé tenint en compte que la segona B no té res a veure amb la 1a catalana
Albert Vivancos
Migcampista de l'hospitalet
Estic molt content. No esperava jugar tants minuts. Des del primer dia, el tècnic m'ha donat confiança i ho estic aprofitant al millor que puc
Sabem que el municipal d'Olot és un camp molt complicat però necessitem els tres punts i no podem fallar més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)