Dinàmiques trencades

Triomf visitant. L'Europa, que feia tretze partits que no perdia, va caure contra el Rubí, que en feia sis que no guanyava, a causa d'un gol de penal

rubí1

Europa0

L'Europa no va iniciar de la millor manera el que pot ser una setmana històrica i, tot i intentar-ho de totes les maneres possibles, va veure com es trencava una ratxa de tretze partits sense perdre. El Rubí, que feia sis jornades que no guanyava, en va tenir prou amb un penal en gairebé l'única arribada a l'àrea per endur-se tres punts que li donen molta vida en la lluita pel quart lloc.

Camacho, al 6', ja va avisar amb un bon xut de rosca i l'Europa va ser el clar dominador d'una primera part en què el Rubí va viure aculat a la seva àrea. Però mentre seguien vius, els vallesans mantenien les esperances de fer mal, i a través d'un penal comès pel porter Sergio, Àlex Fernàndez va posar el 0-1 al marcador (36'). Lluny d'enfonsar-se, el gol va donar encara més forces a un Europa que ho va seguir intentant. L'àrbitre gallec va anul·lar un gol a Poves per falta (42') i Ignacio no va saber superar la sortida d'Imanol en el 45'.

A la represa res va canviar, amb un Rubí tancat, que ni amenaçava al contracop ni podia evitar que el rival arribés amb facilitat. Però l'Europa fallava en l'última passada o a l'hora de fer la rematada i Imanol patia més per la constància en els atacs graciencs que perquè realment hagués d'intervenir. Cano va tenir la més clara rematant de cap una falta lateral al pal (68') i Ignacio va tenir l'última clara un minut més tard. Amb els locals més pendents de l'àrbitre que del joc i pecant d'excés de precipitació, el Rubí va viure amb tranquil·litat els últims vint minuts per sumar així tres punts d'or.

EUROPA: Sergio, Oriol Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Padilla (Guzman, 78'), Javi Lara, Ignacio, Camacho (Nils, 59') i Poves (Javi Sánchez, 74'). RUBÍ: Imanol, Aitor Torres, Fontanils, Castell, Marc Garcia, Adri Díaz, Àlex Fernández (Álvaro, 87'), Ferran Vila (Castellano, 90'), Carricondo, Collado (Bou, 82') i Àlex Pla. GOLS: 0-1 (36') Àlex Fernández, de penal. ÀRBITRE: Castiñeira Blanco. T.G.: Als locals Sergio, Ignacio, Alberto, Javi Sánchez i Nils, i als visitants Adri Díaz i Collado. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.