2a divisió FEF

VALENTÍN MERCHÁN

DEFENSA DE L'HOSPITALET

“Ara ens cal ambició”

Valentín diu que l'Hospitalet ha de somiar, ser autoexigent i mirar de lluitar per jugar el ‘play-off'

“Hi haurà garrotades pel quart lloc”, ara a quatre punts

La darrera jornada va ser rodona per a l'Hospitalet, que va vèncer el Reus i va escurçar la diferència respecte de la zona d'ascens. Els riberencs, que ja han amarrat la permanència, són a 4 punts de l'Hèrcules (4t). Un dels pesos pesants de l'equip, Valentín Merchán (Martorell, 26-5-1985), creu que ara és moment de somiar, gaudir i mirar cap amunt. Hi ha fam i no s'ha de renunciar a res.

Com està el vestidor després d'un triomf com el de diumenge?
Després d'una temporada així, que està sent com una muntanya russa, tenir el play-off a quatre punts ens fa tenir ganes de treballar per continuar somiant amb la tercera fase d'ascens seguida.
Guanyar un rival de pes com el
Reus, els reforça especialment?
Sí, perquè és un dels clubs amb més pressupost i bons jugadors de la categoria. A més, el fet de vèncer 3-0, que és la victòria més contundent que hem aconseguit darrerament, ens dóna encara més força.
Tenen menys pressió que la resta. Això els beneficia?
Aquí l'objectiu era únicament la permanència i no tenim l'obligació interna del club que hi ha en altres llocs, però som jugadors de futbol i ara cadascú s'ha de posar la pressió interna d'anar cap amunt i sortir a guanyar-ho tot. Cal que siguem ambiciosos.
L'Hospi cada any comença fluix i acaba a dalt. Com s'ho explica?
Doncs no ho sé, som una plantilla que canvia molt. Enguany, per exemple, hi havia vint cares noves i, de mica en mica, ens hem anat coneixent. És una qüestió de feina. A còpia de treball ens han anat sortint les coses. La llàstima és que no es comenci i s'acabi bé...
En l'àmbit institucional, hi ha hagut canvis i inestabilitat en alguns aspectes. És important que l'equip se sàpiga abstraure, oi?
I tant. Ho tenim clar, dins del vestidor les coses estan anant molt bé. Som una pinya i això es tradueix al camp. Tothom vol col·laborar i som solidaris. Això és el que ens mou.
Tornant a la lliga. El seu calendari sembla força propici...
Ja, però després s'ha de sortir al camp i guanyar, perquè el rival també vol vèncer i, en aquest moment del curs, tothom ho posa més difícil. Hem de mirar de guanyar tot el que queda i a veure si aconseguim el quart lloc, perquè les tres primeres places les veig gairebé adjudicades.
Coneix molt bé el pròxim rival, el Cornellà. Com afronta el partit?
Sí, sempre estaré agraït a la gent d'allà, em van tractar molt bé i hi tinc molts amics. Aquest, però, és un dels partits que més por em fa, ja que el Cornellà està a baix, però ara passa un bon moment, és fort al seu camp i té bons jugadors. Ho tinc clar, tant de bo perdin contra l'Hospi i després se salvin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)