3a divisió FEF

Yeray: “Com a casa no estaré enlloc”

Sabadell. El migcampista arlequinat fa setmanes que negocia la seva renovació. Ell es vol quedar perquè juga a prop de casa al club

Yeray Sabariego s'ha erigit en la gran esperança arlequinada aquesta temporada. Amb l'equip a la deriva, el consol que li queda, a l'afició, és veure com un noi de casa, de Badia del Vallès concretament, triomfa amb el primer equip. Ara mateix, el Sabadell i el seu representant estan negociant la renovació, però el suposat interès d'altres equips de la categoria està torpedinant un acord que es demora en el temps. El jugador manifesta que vol continuar d'arlequinat i espera que la situació es desencalli al més aviat possible.

“Ho estem treballant tots plegats, tant el director esportiu, Gordillo, com el director tècnic del futbol de base, Javi Pérez, com el meu representant, fa dies que parlen”, explica el migcampista, que expressa els seus desitjos: “Com aquí no hi estaré enlloc. Jugo al costat de casa, ja sóc tres anys a l'entitat... Però a la vegada hem d'arribar a un acord que satisfaci totes les parts i espero que pugui ser aviat”.

El volen

El club també s'ho ha pres seriosament i vol que es quedi: tot i arribar en el primer any d'amateur, és el més semblant a un jugador del planter jugant amb el primer equip des de fa anys. Però els esforços no semblen ser suficients, almenys tal com ho considera l'agent del jugador, que diu que té alguns equips de segona divisió A al darrere. El jugador no vol saber res dels rumors i es manté concentrat en la competició, en què darrerament ha caigut de la titularitat. “Si l'entrenador considera que han de jugar uns altres, ho accepto i quan surti ho donaré tot per l'equip”, diu Yeray, de 21 anys, que es mostra ambiciós: “Sóc jove, però sempre vull més.”

LES REACCIONS

Fa temps que ho treballem amb el meu representant. Hem d'arribar a un acord satisfactori i espero que sigui aviat
Com aquí no estaré enllocc. Jugo al costat de casa, ja sóc tres anys a l'entitat...
Yeray Sabariego
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)