El Rubí no s'arronsa i s'erigeix com a botxí d'un Ascó ineficaç

Sense lideratge. La derrota d'ahir a Can Rosés envia els riberencs a la segona plaça

ASCÓ0

RUBÍ1

RUBÍ: Imanol, Aitor Torres, Moreno, Guillem, David Fontanils, Adri Díaz, Ferran Vila (Adri Castellano 86'), Alex (Cervantes 68'), Plà, Juanjo (Àlvaro 82') i Jonatan Collado. ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Xavi Gabernet, Edu Vives, Torres (Argilaga 46'), Artur Godia, Gerard Roige, Roger Giribet (Cristino 46'), Asier, Virgili (Taranilla 67') i Genis Soldevila. GOLS: 1-0 (26') Adri Díaz. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G: Als locals Aitor Torres i Juanjo, i al visitant Artur Godia. COMENTARI: .El Rubí, igual com ja va fer a la primera volta, es va tornar a desfer de l'Ascó i de retruc va augmentar les seves possibilitats de continuar lluitant per una de les quatre primeres places. Al davant, els de Miguel Rubio no van tenir l'encert necessari per igualar, i a més van acabar cedint el lideratge amb la derrota. Els locals van obrir el marcador al minut 26 amb una jugada que ja s'havia vist més d'un cop a Can Rosés. Una centrada llarga va servir a Fontanils per acomodar la pilota i deixar-la de cara a Adri Díaz, que no va desaprofitar l'ocasió. El gol va esperonar encara més els locals, que al minut 36 van estar a punt de fer el segon gràcies a una acció de Ferran. Després de la represa, l'Ascó ho va intentar de totes totes, i al 47' Roigé ho va provar amb un xut que va sortir fora. Va ser la tònica general d'un partit que va mantenir la incertesa fins al 90'.