El Castelldefels manté la fe

Baló d'oxigen. La victòria permet a l'equip mariner continuar amb aspiracions a la part baixa i poder seguir lluitant per la salvació

FIGUERES0

CASTELLDEFELS1

El Castelldefels va sumar contra el Figueres una més que necessària victòria en la seva lluita per la permanència, fita que té, ara, a tres punts. Els grocs es van avançar tot just superat el primer quart d'hora gràcies a una bona definició de Cervantes. Amb la renda adquirida, els de Miki Carrillo van signar un partit molt seriós en totes les zones del camp, resolent a còpia de fermesa defensiva la feina plantejada pels empordanesos, especialment en els minuts previs al descans i en els primers després de la represa, els millors blanc-i-blaus. Els del Baix Llobregat van gestionar amb solvència els temps i, malgrat que el Figueres no es va resignar en cap cas a la derrota, els tres punts es van quedar de forma justa als Canyars. Baló d'oxigen groc i fre a la bona trajectòria d'una creixent Unió Esportiva, que ahir, però, va fer un petit pas enrere.

CASTELLDEFELS: August, Juanito, Javi Calvo, Aitor Lario, Uri, Jorge Sánchez, Pelegrín, Cano (Adri Ruiz, 74'), Gilberto (Mario, 55'), Masuet i Cervantes (Daisuke, 83'). FIGUERES: Ureña, Quimo (Henry, 71'), Chicho, Cunill, Ramon Masó, Roger Vidal, Eric (Guillem, 71'), Serramitja, Pedro Del Campo, Ritxi Mercader (Narcís Barrera, 63') i Javi Revert. GOLS: 1-0 (16') Cervantes. ÀRBITRE: López Carballo. T.G: Als locals Juanito i Pelegrín, i als visitants Serramitja i Guillem. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.