3a divisió FEF

Una dura ensopegada

3a divisió. El Figueres no va igualar la intensitat del penúltim classificat, que en va fer prou amb un gol de contraatac per superar una Unió sense pólvora

figueres0


castelldefels1


El Figueres ahir va patir la maledicció que sembla que porta la quarta posició aquesta temporada. Després de la gran victòria de dimecres contra el líder, ahir els figuerencs es van veure superats per les ànsies de victòria d'un equip que s'està jugant mantenir la categoria. El Castelldefels, penúltim classificat, en va fer prou amb un gol de Cervantes al minut 16 per fer aflorar els nervis en els figuerencs, que tot i ser els amos de la possessió durant tot el partit els va faltar estar inspirats en atac per superar una defensa local molt ordenada. Els figuerencs també van pagar car el desgast acumulat i els va faltar la intensitat necessària per fer circular la pilota amb velocitat.

Amb tot, les primeres sensacions dels figuerencs no van ser gens dolentes, ja que es van poder aproximar amb relativa facilitat a l'àrea rival. La millor ocasió, la va tenir Revert, però la seva rematada de cap després d'una centrada de Ritxi va sortir desviada (10'). El Castelldefels es va mantenir ben posicionat en defensa en els primers minuts i en el 16' va treure or del primer contraatac que va poder llançar. Juanito va buscar l'esquena de la defensa amb una passada llarga a Cervantes, que va guanyar la posició a Cunill i va batre Ureña amb un xut creuat. El gol va ser una llosa massa pesant per a la Unió. Abusant del joc al mig del camp i amb poca profunditat, els atacs dels de l'Alt Empordà no van inquietar la defensa local. Tot i això, Serramitja, amb un xut de falta (34'), i Pedro en una acció d'estratègia (40') van poder igualar el resultat, però el porter August va estar esplèndid per salvar el seu equip.

A la segona meitat, a la Unió no li va faltar actitud ni ganes per buscar l'empat fins al xiulet final, però les forces van anar minvant a mesura que avançaven els minuts. A més, el Figueres es va deixar emportar pels nervis i l'ansietat i el joc de l'equip va passar a ser massa directe. A més, August va aparèixer cada vegada que va fer falta per salvar el seu equip i desesperar cada vegada més el Figueres. Revert ho va provar de vaselina (51'), Serramitja amb un xut ras des de la frontal (70') i en els minuts finals, Cunill amb un cop de cap que no va aconseguir connectar en condicions (86'). Però ahir, la pólvora de la Unió estava massa humida i les cames, massa carregades. I el Castelldefels tampoc ho va posar fàcil, ja que tot i no arribar amb excessiu perill en el segon temps, va gestionar a la perfecció, amb solidesa defensiva i atacs ràpids, un partit en què els anava la vida.

ELS VESTIDORS

CASTELLDEFELS: August, Juanito, Javi Calvo, Uri, Aitor Lario, Jorge Sánchez, Cano (Adri Ruiz, 70'), Pelegrín, Cervantes (Daisuke, 80'), Gilberto (Mario, 55') i Masuet. FIGUERES: Ureña, Quimo (Pol Valentin, 71'), Masó, Chicho, Cunill, Roger Vidal, Pedro, Eric Vilanova (Guillem, 71'), Revert, Serramitja i Ritxi (Barrera, 63'). GOLS: 1-0 (16') Cervantes. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: als locals Juanito i Pelegrín; i als visitants Serramitja i Guillem. T.V.:cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Esperàvem un partit més directe, però ens han esperat al darrere i ens ha faltat encert en atac
Eduardo Vílchez
entrenador del figueres
Hem pagat en excés el desgast de dimecres, però l'actitud dels jugadors ha estat excel·lent i hem d'estar contents

Els equips de la zona baixa són l'assignatura pendent de la Unió

Com ja avisava el tècnic del Figueres Eduardo Vílchez en la prèvia del matx, en aquest punt de la temporada és més difícil guanyar contra els equips de la part baixa de la classificació que no pas contra els de la part alta. De fet, si el Figueres es troba en posició de lluitar per la fase d'ascens és gràcies als punts inesperats que han anat deixant escapar els rivals.
La Unió, però no n'és una excepció, i en la seva escalada meteòrica fins a les posicions de privilegi ha vist com eren els equips de la part baixa els que els li feien la guitza com ahir.
Les últimes quatre derrotes han estat contra el quinzè classificat, el Manlleu; el setzè, el Martinenc;
i dos equips en posicions de descens: el Santfeliuenc i el Castelldefels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)