El Gavà agafa aire i fa que el Castelldefels continuï en el pou

Minut 89. El gol d'Arthur va donar als locals tres punts clau en la lluita a la zona baixa

CASTELLDEFELS0

GAVÀ1

GAVÀ: Aguilar, Cifu, Gallas, Barragán, Rubi, Stephane, Adri Gimeno, Iu (Álex Gómez, 86'), Tiko Messina, Civil i Alan (Arthur, 60'). CASTELLDEFELS: August, Juanito, Javi Calvo, Aitor, Uri, Jorge Sánchez, Pele, Álex Cano, Masuet (Daisuke, 84'), Cervantes i Gilberto (Ruiz, 70'). GOL: 1-0 (89') Arthur. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Rubi, Stephane i Iu, i als visitants Juanito, Javi Calvo, Aitor Lario i Ruiz. COMENTARI: El Gavà va aconseguir tres punts d'or en la lluita per evitar el descens contra un rival directe, el Castelldefels, que continua en la penúltima posició. En un partit igualat i amb poc joc ofensiu, els locals van tenir l'encert d'aprofitar, en l'últim minut, l'ocasió més clara de què van disposar. El gol agònic d'Arthur (89') va permetre al Gavà, a més d'agafar aire a la zona baixa, tallar una ratxa de tres derrotes consecutives. El partit va ser el típic duel entre dos equips que s'hi juguen molt i tenen molta por de perdre. El joc es va desenvolupar, sobretot, al mig del camp, i amb prou feines hi va haver una oportunitat destacable per equip i període. Ja en la segona meitat, Ruiz va estar a prop del gol per als visitants, però va fallar. Més encertat va estar el Gavà quan el partit s'encaminava cap a l'empat final sense gols, que segurament hauria estat el més just. Tiko Messina va fer una centrada des de la dreta que Arthur va rematar de cap a gol.