Segon temps decisiu

3a divisió. El Cerdanyola supera el Rubí gràcies als gols, després del descans, de Turu (67') i Josu (78') i s'allunya de les places perilloses

RUBÍ0

CERDANYOLA2

CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Vives (Romero, 69'), Turu, Quim Solano (Dani Zaragoza, 80'), Josu i Silver (Àlex Alba, 85'). RUBÍ: Imanol, Adrià Castellanos (Guillem, 73'), Hèctor Moreno, Guillem Castell, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Àlex, 77'), Adri Díaz, Àlex Pla (Marc, 83'), Carricondo i Jonathan Collado. GOLS: 1-0 (67') Turu. 2-0 (78') Josu. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Als locals Francis i Fran, i als visitants Collado, Carricondo i Fontanils. COMENTARI: El Cerdanyola va derrotar el Rubí gràcies a dos gols en la segona meitat i s'allunya de les places de descens. Els visitants, en canvi, perden l'oportunitat de situar-se entre els quatre primers. En la primera meitat, amb poc joc ofensiu, el Rubí va tenir més presència atacant, tal com ho demostren les jugades de Collado i Hèctor. Vives, abans, també va estar a punt de marcar pels locals. El Cerdanyola va sortir amb intensitat després del descans i va protagonitzar un parell de jugades perilloses. Després el Rubí va controlar més el joc, però en aquest moment va ser quan el Cerdanyola va marcar l'1-0 en completar Turu una jugada col·lectiva nascuda en un servei llarg del porter Coca. El 2-0, obra de Josu en una falta directa, no va trigar a arribar, i va deixar el Rubí sense poder de reacció.