3a divisió FEF

El Castelldefels impugna la derrota contra el Gavà

3a divisió. El davanter Alan Ávila va jugar tot i que la federació va comunicar que estava sancionat per acumulació de grogues

El Castelldefels va presentar un recurs pel partit de dimecres contra el Gavà per alineació indeguda d'Alan Ávila. La federació va comunicar abans de disputar la jornada que Ávila estava sancionat per acumulació de grogues, però tot i així el jugador va disputar el matx. La raó? En realitat, el davanter n'ha vist sis, i tot just després de la cinquena (la va veure contra l'Europa) no va jugar (contra el Figueres) malgrat que la federació no va comunicar la sanció. Per tant, el jugador va complir un partit quan va veure la cinquena, però sense que ho decretés la federació. I quan ho ha decretat, el jugador no l'ha complert. El partit va acabar amb victòria del Gavà (1-0) i els punts suposarien que el Castelldefels sortís del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)