Girona

Pere Pons no està descartat per a Huelva

Dubte · Les proves a les quals es va sotmetre el migcampista van revelar que no té cap trencament muscular, sinó una contractura

La ressonància i l'ecografia a les quals es va sotmetre Pere Pons van descartar una lesió muscular del migcampista gironí, que fins i tot podria jugar diumenge a Huelva. Queden quatre entrenaments per endavant i el jugador no forçarà i seguirà el tractament de recuperació que li marqui el preparador físic i els recuperadors. “Això de lesionar-me és nou per a mi. L'any passat vaig tenir unes molèsties al recte, però res important”, va afegir-hi el de Sant Martí Vell, que es nota “molt millorat” respecte a com va abandonar dissabte la gespa.

Pons afirma que ell se sent optimista sobre l'estat de forma de l'equip: “El Leganés era un dels rivals amb els jugadors més frescos i en la segona part els vam superar físicament. Jo em trobo bé i tinc molt clar que la gran majoria de companys, també”.

PERE PONS

Manaran les meves sensacions i els recuperadors, però estic millor que dissabte i content pel fet que no hi hagi cap trencament
M'estimo més perdre'm un partit que córrer riscos més seriosos, però això d'haver-me lesionat gairebé és nou per a mi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)