3a divisió FEF

Pas de gegant del Sabadell B en un enfrontament crucial

Encert. El Castelldefels perd l'oportunitat de sumar contra un rival directe per la salvació

SABADELL B2


CASTELLDEFELS1


CASTELLDEFELS: Conesa; Juanito, Javi Calvo, Lario, Uri; Jorge Sánchez, Pelegrín (Masuet, 46'); Cano, Prieto (Mario, 78'), Pedro (Daisuke, 68'); i Cervantes.

SABADELL B: Tienda; Estellés, Pol Moreno, Noguera, Parera; Burgos, Unzue; David Jiménez, Roigé (Aleix, 85'), Cesc Clotet (Marçal, 72'); i Manel Martínez (Forgas, 79').

GOLS: 0-1 (22') Roigé. 0-2 (27') Manel Martínez. 1-2 (41') Cervantes.

ÀRBITRE: Albelda Barcena. T.G.: al local Pedro Bravo.

PÚBLIC: Uns 400 espectadors als Canyars.

COMENTARI: Tant per al filial arlequinat com per al Castelldefels era un partit de sis punts, per la pròpia victòria i pel que deixava de guanyar un rival directe per la permanència. Van ser els de Toni Rodríguez els que se'ls van ficar a la butxaca. I això que el conjunt mariner va començar notablement millor, amb una ocasió destacada de Pedro en una mala decisió de Tienda. Però abans de la mitja hora de joc el Sabadell va encarrilar el partit. Primer, amb un gol de Roigé aprofitant un rebot del xut de Manel Martínez; i després, amb un contraatac amb els mateixos protagonistes amb papers canviats i la intermediació de Cesc Clotet. Abans del descans, Cervantes va retallar distàncies, però va ser inútil, perquè en el segon temps, a banda d'un travesser de Lario, entre la tensió, els canvis i els problemes físics, es va jugar ben poc.

a. robledillo

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)