El Manlleu gaudeix de l'encert necessari per vorejar la salvació

Allunyats. El Rubí paga cara la derrota i acaba la jornada en la setena posició

RUBÍ1

MANLLEU2

MANLLEU: Barragán, Edu Rabell, Archi, Adrià, Blanchart, Payán, Ivan, Aumatell (Hugo, 79'), Maik Molist, Òscar Uroz, Pol Coll (Ballús, 89') i Fortet (M. Soler, 70'). RUBÍ: Imanol, Torres, Hèctor (Àlex 59'), Castell, Fontanils, Cervantes (David López 59'), Ferran Vila (Kiki 69'), Adri Díaz, Pla, Carricondo i Collado. GOLS: 1-0 (50') Hèctor, en pròpia porteria. 2-0 (53') Ivan. 2-1 (61') Pla. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G: Als locals Archi, Pol Coll i Payán, i als visitants Torres, David López i Àlex. COMENTARI: El Manlleu va aconseguir una victòria molt important contra el Rubí per continuar en la lluita per mantenir la categoria. Els manlleuencs van dominar gairebé els noranta minuts davant d'un equip que no es va trobar còmode en cap moment, i que haurà de patir per arribar a jugar la fase d'ascens. Els manlleuencs van gaudir del domini i les millors ocasions durant el primer temps, gràcies en bona part a Uroz, que va crear i va disposar de jugades clares de gol. Tot i així, els manlleuencs no van avançar-se fins després de la represa. Als cinc minuts, un córner llançat per Payán va acabar al fons de la porteria quan Hèctor va intentar treure la pilota. Només cinc minuts després, en un altre córner de Payán, Aumatell va rematar al segon pal i Ivan va aprofitar el refús del porter per marcar el 2-0. El Rubí, però, va retallar en el 61', i, tot i que ho va intentar, ja no va superar els locals.