Sabadell

Augmenta l'exigència

Sabadell. Els vallesans són conscients que ara necessiten incrementar el seu bagatge ofensiu a domicili per donar la sorpresa. La baixa de Collantes per lesió afegeix més dificultat al partit de demà

Al Sabadell no li surten els comptes si ho deixa tot en mans dels partits de casa. Per assolir la permanència ha de guanyar cada partit que es jugui a la Creu Alta i somiar que fa saltar la banca en qualsevol partit a domicili dels que li queden. Els quatre partits a fora no són fàcils, comptant, a més, la ineficiència fins ara (només una victòria), però la necessitat de punts és massa alta i els punts, molt necessaris.

Però com guanyar algun partit de visitant? “Hem millorat molt fora de casa, però ara hem de generar una mica més de futbol”, afirmava el lateral Cristian García: “També és veritat que tot el que sigui sumar és molt positiu.” L'equip ha encadenat quatre empats a domicili sense marcar ni encaixar contra equips importants de la categoria (per exemple, Girona i Valladolid), i ara toca viatjar a Las Palmas. “Hem d'atacar millor i més vegades”, afegeix Mandiá, que també creu que el seu equip ha de fer-ho millor en defensa: “Encara concedim massa ocasions als rivals.”

Collantes, fora

La millora ofensiva de l'equip contra Las Palmas haurà de ser sense el màxim golejador d'aquest curs, Juan Collantes (nou dianes). L'extrem té una sobrecàrrega al bessó que no li ha permès entrenar-se durant la setmana i, per tant, aquest matí no viatjarà amb els seus companys cap a Gran Canària. Collantes només s'ha perdut quatre partits aquesta temporada. Sense ell, l'equip ha guanyat un partit, n'ha perdut dos i n'ha empatat un altre.

Hem millorat molt fora de casa, però ara hem de generar una mica més de futbol
Cristian García
lateral del sabadell
Hem d'atacar millor i més vegades, tot i que encara concedim massa ocasions als rivals
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Hem passat de pensar que havíem d'aturar la sagnia de gols encaixats a pensar que ara hem de ser més protagonistes

Pol Roigé viatja per la baixa de Collantes

L'atacant del filial Pol Roigé va ser inclòs en la convocatòria per viatjar a Las Palmas i així substituir Juan Collantes. La gran trajectòria del jove jugador amb el B (5 gols en 32 partits) i el fet de ser un dels fixos en els entrenaments del primer equip li han donat el bitllet per ser inclòs en una llista de Mandiá. Serà la sisena convocatòria en què entra el jove natural de Castelldefels aquesta temporada, tot i que només ha pogut jugar cinc minuts. Al seu moment, Roigé va aprofitar l'oportunitat que li van brindar les diverses baixes de l'equip, entre les quals la d'Ernest Forgas. El davanter de Vilafranca, entre lesió i lesió, ha desaparegut de les llistes i, tot i la baixa de Benja (cedit per Las Palmas, afectat per la clàusula de la por), tampoc viatjarà avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)