3a divisió FEF

L'Ascó aferma la primera plaça

Triomf clau. El conjunt de la Ribera d'Ebre es va imposar a un Gavà molt batallador amb un golàs d'Asier Eizaguirre (43') i s'assegura acabar la jornada al capdavant de la classificació

gavà0


ascó1


Un cop té la classificació per al play-off assegurada, l'Ascó vol ara aferrar-se a la primera posició. Ahir, en el partit avançat de la jornada, va fer un gran pas endavant en imposar-se a un Gavà batallador però al qual li va faltar encert.

En els primers compassos, l'Ascó va acaparar el domini de la pilota, però sense inquietar gairebé Sergi. De mica en mica, doncs, el partit es va obrir i els visitants van disposar de les seves ocasions. La més clara, una rematada de Xavi Civil que el porter juvenil Nogales va aconseguir refusar (37'). Dos minuts després, qui la va tenir va ser Tiko Messina, però el seu xut va sortir alt. Tot just llavors, quan més pressionaven els gavanencs (43'), va aparèixer Asier Eizaguirre i va obrir la llauna. Va ser amb un autèntic golàs, ja que el davanter basc va superar tres defenses i va batre Sergi amb una grandíssima vaselina des de fora de l'àrea. Amb l'1-0 es va arribar a la mitja part i, després de la represa, el Gavà es va esperonar buscant l'empat. Val a dir, això sí, que sota els pals de la porteria local va topar amb un Nogales molt segur, que va evitar que els xuts dels blaugrana, amb Xavi Civil com a home més perillós, arribessin a bon port. Així, el resultat ja no va canviar i els locals van certificar el triomf.

ASCÓ: Nogales, Gabernet, Argilaga, Edu Vives, José Ramon, Gòdia, Taranilla (Virgili, 67'), Gerard Roigé (Giribet, 84'), Asier Eizaguirre, Cristino i Genís (Galcerán, 75'). GAVÀ: Sergi, Cifu, Dani Hernández, Xavi Pérez, Barragán, Stephane, Tiko (Arthur, 69'), Iu (Alex Gimeno, 77'), Civil, Alex Gómez (Pau Otero, 77') i Alan. GOLS: 1-0 (43') Asier Eizaguirre. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Cristino, Argilaga i Nogales; i als visitants Xavi Pérez, Civil i Alan.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)