3a divisió FEF

El Castelldefels s'aferra a la salvació i frustra el Vilafranca

Remuntada. Els gols de Jorge Sánchez (80') i Mario (84') van capgirar el de Santi Triguero

CASTELLDEFELS2


VILAFRANCA1


VILAFRANCA: Marc Ramírez, Duran, Aitor Casas (Guti, 81'), Medina, Castillo, Díez, Cuéllar (Munta, 58'), Oribe, Bernat, Boira (Antolínez, 76') i Santi Triguero.

CASTELLDEFELS: August, Marc Martínez (Gilberto, 76'), Javi Calvo, Uri, Aitor Lario, Jorge Sánchez, Cano (Adri Ruiz, 50'), Mario, Cervantes, Prieto (Masuet, 50') i Daisuke.

GOLS: 1-0 (16') Santi Triguero, de penal. 1-1 (80') Jorge Sánchez. 1-2 (84') Mario.

ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: als locals Duran, Aitor Casas i Bernat, i als visitants Javi Calvo i Aitor Lario.

PÚBLIC: unes 600 persones.

COMENTARI: El Castelldefels va aconseguir una victòria que el manté viu en la lluita per la permanència. El Vilafranca, en canvi, desperta del somni de la fase d'ascens que havia alimentat després de tres victòries seguides i que ara ja li queda massa lluny. Els nervis i la pressió van ser més forts que els penedesencs, que van marcar primer, gràcies a un gol de penal per unes mans transformat per Santi Triguero (16'). El Castelldefels, en canvi, amb més convicció, superava el seu rival en la fase final del partit gràcies als gols de Jorge Sánchez (80') i Mario (84'). Abans, els locals haurien pogut ampliar l'avantatge si Oribe, en una acció abans del descans i en una altra poc després de la represa, hagués pogut batre August Conesa dins l'àrea petita.

LLUÍS MUNTANER

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)