1a femenina

El Sant Gabriel descendeix

1a div. femenina. La derrota a Lezama, juntament amb la victòria del Transportes Alcaine, porta les adrianenques a segona

SANT GABRIEL0


ATHLETIC2


El Sant Gabriel va consumar el descens a la segona divisió després de perdre al camp de l'Athletic, tercer. El conjunt adrianenc no va poder completar una remuntada meteòrica iniciada jornades enrere ja que el Transportes Alcaine va guanyar a Collera –l'empat aliè servia a les catalanes–. Després de salvar la crisi econòmica que va estar a punt de comportar la seva retirada, el Sant Gabriel no ha pogut evitar el descens.

El domini del partit va ser local des d'un bon principi. El Sant Gabriel, conscient de la seva inferioritat, va plantejar el partit al contraatac, però no va tenir la profunditat suficient per generar ocasions de gol. I d'aquesta manera, en el minut 25, va arribar el primer gol del partit. Leti va fer penal en desplaçar Nekane en un salt dins l'àrea i Vanesa Gimbert el va transformar. La segona meitat va començar malament per al Sant Gabriel, ja que en el minut 8 va arribar el definitiu 2-0. Nekane, en jugada individual, va marxar sola cap a la portera Brigid, que en primera instància va poder aturar el cara a cara, però que no va poder fer res en el rebot que la mateixa Nekane va aprofitar. La reacció de les adrianenques no va arribar.

ATHLETIC: Ainhoa, Irene, Lizaso (Jone Ibañez, 55'), Alazne (Ainhoa A., 46'), Nekane, Iraia ( Arranz, 66'), Yulema (Izaskun, 57'), Eunate, Ibarra, Vanesa Gimbert i Garazi Murua. SANT GABRIEL: Brigid, Paola, Muri (Maria González, 72'), Eva, Carla (Alba García, 76'), Ester (Aroa, 63'), Pelegri (Judith, 68'), Turmo, Leti, Carola i Helena. GOLS: 1-0 (25') Vanesa, de penal. 2-0 (53') Nekane. ÀRBITRE: González Guerra.T.G.: A la local Garazi Murua i a la visitant Muri.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)