3a divisió FEF

El Rubí també amenaça amb una vaga

3a divisió. La plantilla vallesana fa quatre mesos que no cobra, però el president diu que tots van acordar liquidar el deute el 30 de juny

La plantilla del Rubí s'està plantejant fer vaga i no jugar les dues últimes jornades de lliga per culpa dels impagaments que estan patint des del gener. Els jugadors no han cobrat cap mensualitat aquest any i la indignació i la incertesa en el si de la plantilla han fet que els jugadors pensin a aturar-se. Com a Terrassa, la incompareixença en dos partits significa descens automàtic a primera catalana i impossibilitat per pujar la temporada següent.

“No entenc aquesta mesura de pressió”, diu el president del Rubí, Josep Alcalá: “Hi ha un acord signat i acceptat per tots els jugadors de la plantilla que diu que el 30 de juny es liquidarà aquest deute.” L'entitat, segons el seu president, encara no ha rebut la subvenció de l'Ajuntament i per això no pot pagar: “L'any passat la subvenció ens va arribar el 15 de maig i també teníem deutes i hi vam fer front.”

“Nosaltres el que volem és que la situació se solucioni al més aviat possible”, explica Fontanils, en representació de tota la plantilla. “Per molt que hàgim signat, la incertesa respecte a l'entitat és constant perquè ja són molts mesos que estem a zero”, replica. “L'any passat ens devien dues mensualitats i quan va acabar el curs ens les van pagar. Espero que se solucioni igualment, però aquest any ja són massa”, hi afegeix.

“Jo estic molt content amb els jugadors fins ara. Si hi ha algú que té més necessitat, en pot parlar amb nosaltres perquè el comportament seu és de 10. Però ara no entenc a què respon aquesta mesura de pressió”, diu Alcalá.

LES REACCIONS

Per molt que hàgim signat, es respira molta incertesa respecte als impagaments
David Fontanils
defensa del rubí
No entenc res. Hi ha un acord signat per tots que el 30 de juny liquidarem aquest deute
Josep Alcalá
president del rubí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)