3a divisió FEF

El Castelldefels s'aferra a l'esperança de la salvació

Doblet de Calvo. El central va aconseguir batre el porter Castilla i, fins a l'última jornada, allarga la vida al conjunt de Miki Carrillo

PALAMÓS1


CASTELLDEFELS2


El Castelldefels va fer els deures i contra el Palamós va aconseguir la seva segona victòria consecutiva, un triomf que manté vives les esperances marineres de permanència.

Els de Miki Carrillo van sortir en tromba, intensos, verticals i encertats, i així en el primer temps van ser molt superiors al Palamós. Només l'espectacular actuació del porter Dani Castilla, que va aturar rematades d'Adri Ruiz, Daisuke i Cervantes, entre d'altres, va impedir que els dels Canyars s'avancessin abans de la mitja hora. Passat aquest punt d'inflexió, Javi Calvo va marcar dos cops rematant de cap (35' i 40').

A la represa el ritme de joc i pressió dels baixllobregatins va disminuir, i tot i que en el tram inicial van generar alguna ocasió, en el decurs dels minuts el Palamós va apoderar-se del domini. Fruit d'això Arimany va sumar una diana més en la seva lluita pel Pitxitxi, superant August a pilota aturada (73').

La recta final va ser de patiment en clau groga, ja que un gol del Palamós condemnava el Castelldefels a primera catalana, però aquest cop els amfitrions no es van deixar sorprendre, i malgrat que els baixempordanesos van sembrar el pànic en un parell de rematades de Manga, també els grocs haurien pogut augmentar la renda en ocasions de Cervantes i Gilberto.

CASTELLDEFELS: August; Marc Martínez, Javi Calvo, Aitor Lario, Uri, Jorge Sánchez, Mario (Gilberto, 71'), Daisuke, Adri Ruiz (Cano, 66'), Masuet (Prieto, 54') i Cervantes. PALAMÓS: Castilla; Elíes (Moha, 66'), David Cano, Javi Morales, Subi, Matamala, Gerard Herrera, Manga, Amós (Del Moral, 46'), Marc Medina (Venzal, 53') i Arimany. GOLS: 1-0 (35') Javi Calvo. 2-0 (40') Javi Calvo. 2-1 (73') Arimany. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Als locals Prieto i Javi Calvo; als visitants Amós, Subi i Elíes. PÚBLIC: Uns 500 espectadors als Canyars.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)