3a divisió FEF

Vius en el derbi decisiu

3a divisió. Dues victòries seguides han permès al Castelldefels arribar amb possibilitats de salvació a l'última jornada, però ha de guanyar al camp d'un Prat que també necessita el triomf

Fa poques setmanes, el Castelldefels semblava condemnat al descens a primera catalana, però en les dues últimes jornades ha encadenat dues victòries, al camp del Vilafranca (1-2) i a casa contra el Palamós (2-1), que li han permès arribar amb possibilitats de permanència a l'última jornada. Això sí, ho té complicat. D'entrada, té un partit molt compromès al camp del Prat, que ha de guanyar per certificar la classificació per a la fase d'ascens, per a la qual cosa depèn d'ell. A més, ha d'esperar la derrota del Manlleu al camp de la Muntanyesa, que no s'hi juga res. “No tenim una empresa fàcil per no ocupar un lloc de descens directe, ja que hem de guanyar al Sagnier i depenem del resultat del partit entre la Muntanyesa i el Manlleu, però encara hi ha possibilitats i les hem d'esgotar fins al final. Encara tenim molt a dir”, assenyala el tècnic del Castelldefels, Miki Carrillo.

De moment, el Vilassar i el Martinenc ja han consumat el descens a primera catalana, i falta saber el tercer equip que baixarà. El que ho farà de manera directa serà el Castelldefels o el Manlleu, tot i que cal tenir en compte la possibilitat, ben real, dels descensos de compensació. El Castelldefels, però, prefereix no pensar-hi i se centra a guanyar al camp del Prat, un derbi del Baix Llobregat que Miki Carrillo preveu obert perquè hi haurà moltes coses en joc: “Sabem que el Prat també se la juga i per tot plegat serà un partit de nervis.”

El Prat, per la seva banda, esperava aconseguir la classificació per a la fase d'ascens de manera matemàtica la setmana passada al camp del Figueres, però va perdre (1-0) i ara haurà de rematar la feina a casa. Un cop assignades tres places de fase d'ascens –són per a l'Ascó, la Pobla de Mafumet i l'Europa–, falta la quarta. El Prat ho té a les seves mans perquè és el quart classificat i té dos punts de marge respecte als tres perseguidors, el Terrassa, el Figueres i el Vilafranca, que esperaran la derrota del Prat. L'equip de Manolo Márquez sap que no ho tindrà fàcil contra un Castelldefels que s'hi juga la permanència.

LES FRASES

No tenim una empresa fàcil, ja que hem de guanyar al Sagnier i depenem d'un altre resultat, però hem d'esgotar les possibilitats
Volíem tancar la classificació a Figueres, però no era fàcil. Ara ens toca guanyar a casa
Manolo Márquez
ENTRENADOR DEL PRAT
Estem acabant força bé la lliga i l'actitud general és excel·lent. Encara tenim molt a dir
Miki Carrillo
ENTRENADOR DEL CASTELLDEFELS

Els descensos compensats i un recurs pendent

El final de la lliga de tercera té unes quantes incògnites que afecten la zona baixa. D'entrada, l'habitual amenaça dels descensos de compensació és especialment latent, ja que el Sant Andreu ha baixat a tercera i també ho podria fer el Cornellà, de manera que serà necessari algun ascens català a segona B per tal que no hi hagi més de tres descensos a primera catalana. D'altra banda, el Castelldefels arribarà fins a les últimes instàncies per tal que li donin per guanyat el partit contra el Gavà per presumpte alineació indeguda d'Alan Ávila, fet que canviaria les coses en la zona baixa. De moment, es dóna la raó al Gavà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)