3a divisió FEF

Ningú guanya, tothom perd

Desolació. El punt no els serveix a cap dels dos, ja que el Prat no accedeix a la promoció d'ascens i el Castelldefels baixa a catalana

castelldefels2


ae prat2


El Prat i el Castelldefels necessitaven la victòria per disputar la promoció d'ascens i assolir la permanència respectivament però tots dos van fallar. L'empat, al final, no va servir a ningú perquè els deixa fora dels seus objectius.

Els dos equips van patir en diferents fases perquè el Castelldefels va fer una gran primera meitat, en què es van avançar dues vegades mentre que els potablava es van posar les piles en els segons 45 minuts. Lario va avançar els grocs rematant amb una volea un servei de córner, però de seguida Sascha va reaccionar aprofitant una assistència de Charly Ruiz. Abans del descans, Adri Ruiz va tornar a avançar el Castelldefels culminant un golàs amb una jugada iniciada des del mig del camp. En el segon temps, en ple vendaval local, el Prat es va quedar en l'empat aconseguit per Bilbao.

AE PRAT: Toni Texeira; Albarran, Eric Ruiz, Rafa Murillo, Cazorla, Oriol Molins (Xavi Muñoz, 66'), Pedro Bilbao, Roger (Manolo Bueno, 79'), Sascha, Charly Ruiz (Vega, 74') i Nacho. CASTELLDEFELS: August; Marc Martínez, Aitor Lario, Javi Calvo, Uri, Jorge Sánchez, Pelegrín, Mario (Masuet, 68'), Daisuke (Cano, 78'), Adri Ruiz (Gilberto, 85') i Cervantes. GOLS: 0-1 (5') Lario. 1-1 (8') Sascha. 1-2 (26') Adri Ruiz. 2-2 (50') Bilbao. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Charly Ruiz i Albarran; als visitants Marc Martínez, Mario, Uri i Pelegrín.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)