2a divisió FEF

2a divisió B

El protagonista

Val un imperi

Óscar Muñoz va marcar en el minut 87 el gol que mantindrà el Cornellà a segona B

Tanca un curs rodó, en què s'ha adaptat del tot a la categoria

Era el minut 87, el Lleida i el Cornellà empataven, un resultat que privava els dos equips del seu objectiu. Óscar Muñoz, que havia entrat al camp en el minut 70, corria amunt i avall amb dues espines grans com espases clavades, ja que acabava de fallar dos gols cantats. Això hauria llastrat qualsevol jugador, però no a ell. Si hi ha una cosa que li sobri, al davanter vallesà, és el caràcter. No li falten pebrots. I ho va demostrar en el servei d'un córner: amb l'instint d'un tauró que flaira la sang, va caçar dins de l'àrea la centrada d'Álex Gallar i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Tot quedava perdonat. El nou municipal de Cornellà va esclatar, acabava de presenciar un gol que val un imperi: l'equip del Baix Llobregat continuarà competint una temporada més a segona divisió B. Això de jugar en la categoria de bronze no haurà estat flor d'un dia.

Ningú a l'equip verd oblidarà la victòria contra el Lleida, però qui la recordarà especialment serà el seu protagonista, que analitzava amb eufòria tot el que va viure. “Havia fallat dos gols cantats i estava preocupat, perquè sabia que els resultats dels rivals ens deixaven a tercera”, relatava Óscar Muñoz, que hi afegia: “Ens veiem fora, però aquest club té una flor en moments puntuals, hem marcat a última hora i hem assolit l'objectiu que hem buscat durant tot l'any.”

La temporada de la consolidació

Més enllà de la diana de diumenge, el davanter de 28 anys ha marcat enguany tretze gols més, entre els quals hi ha el que va fer contra el Real Madrid a Cornellà-el Prat en la copa. Vaja, que després d'una experiència de catorze partits amb la Grama a segona B, l'any 2010, enguany Óscar s'ha consolidat en la categoria. “La meva primera etapa a segona B no havia estat positiva, però enguany ha estat una temporada molt gran”, afirma l'atacant verd, que creu que l'any ha resultat rodó: “Hem aconseguit l'objectiu principal, hem jugat al Santiago Bernabéu i jo he marcat contra el Madrid. Què més es pot demanar?”

Impecable
La valoració que Óscar Muñoz fa de la temporada és clara: “Ens hem salvat, hem jugat al Bernabéu i jo, a nivell personal, he marcat contra el Madrid. Què més es pot demanar?”
14
gols
ha fet el davanter verd aquesta temporada: 12 en la lliga i dos en la copa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)