3a divisió FEF

Mármol ja pensa en el curs 2015/16

3a divisió. El tècnic i director esportiu del Palamós confirma que mantindrà els dos càrrecs la temporada vinent. Preveu renovar el 75 % de la plantilla actual, però, a hores d'ara, veu complicat que el davanter Sergi Arimany segueixi al club

Tot i que encara s'ha de firmar el contracte, un protocol necessari per segellar oficialment la renovació com a director esportiu i entrenador del Palamós, Joan Mármol ja planifica i parla en clau de futur. El tècnic, artífex de la salvació del conjunt palamosí en una nova campanya a tercera, va anunciar que es treballa per renovar un 75 % de la plantilla actual de cara al curs vinent –homes clau com Venzal o Cano estarien a prop de confirmar la seva continuïtat–. Mármol qualifica el projecte per la temporada que ve “d'engrescador”, amb l'objectiu clar de “continuar confiant en el planter i fitxar, sobretot, fons d'armari, un aspecte que ens ha falta aquesta campanya”. Mármol va avançar als micròfons de Ràdio Palamós que hi ha alguna renovació i incorporacions avançades i que en els propers dies el club les donarà a conèixer: “En el cas de Matamala, la renovació depèn d'ell. I pel que fa als fitxatges, el fet d'haver sanejat i estabilitzat l'economia del club ens aporta certa credibilitat davant els jugadors per als quals preguntem”, analitzava Joan Mármol. La continuïtat del jugador franquícia, Sergi Arimany, també és una de les incògnites destacables que haurà de resoldre el club, que farà tot el possible per renovar el pitxitxi, tot i que sap que la seva brillant temporada l'ha posat a l'aparador d'equips de categories superiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)