3a divisió FEF

Els nouvinguts a 3a divisió (II)

El Morell

Nova dimensió

El Morell va rubricar diumenge l'ascens i jugarà per primer cop a tercera

El club, que havia configurat un bloc ambiciós, venia de segona catalana

“Ha estat un any espectacular,en què hem lluitat contra rivals molt grans i forts”, diu el tècnic

Es venia flairant tota la temporada, però no va ser fins diumenge passat, al camp del Sant Ildefons, que el Morell va escriure un nou capítol en la seva història i va assolir l'ascens a tercera divisió. L'equip dirigit per Joan Anton Pallarès acaba d'entrar en una dimensió completament nova per a l'entitat: el futbol estatal. Després d'una llarguíssima i destacada trajectòria en les categories regionals, la recompensa ha arribat. Aquest ascens, que és el segon consecutiu, no és pas fruit de la casualitat. Ni de bon tros. És la recompensa de la feina d'un grup de futbolistes amb quirats de sobres per assumir reptes com el que acaben de completar, tot i que el nivell del Santboià els ha fet estar batallant fins al darrer segon. El president, Antonio Naranjo, no amaga que “l'objectiu era l'ascens, ja que s'havia fet un equip per pujar”. Els noms que configuren la plantilla, amb passat a segona B i tercera, així ho testimonien: Borja Abenia, David Sangrà, Sergi Moreno, Marc Carrasco, Jordi Roca...

Diumenge passat, en tot cas, l'emocionant batalla que han mantingut aquesta temporada el Morell i el Santboià es va decantar a favor del conjunt blau, que només necessitava sumar un punt en la seva visita a Cornellà i va acomplir amb la fita. 0-0 i ascens al sac. El tècnic blau va poder alliberar tota l'eufòria que duia dins: “Sabíem que amb un punt en teníem prou. L'equip va treure el que havia de treure i vam fer història.” A l'hora de valorar la temporada, Pallarès, que ha iniciat la seva singladura com a tècnic de la millor manera, després d'una llarga trajectòria com a futbolista, en què destaca el seu pas pel Nàstic i el Reus, només va utilitzar adjectius positius. No podia ser d'una altra manera: “Ha estat una temporada espectacular, en què hem lluitat contra rivals molt grans i forts, que tenen gent que competeix molt bé. Amb molta il·lusió, feina, ganes i esforç hem aconseguit aquest ascens a tercera divisió, quan l'any passat jugàvem a segona catalana.”

El màxim dirigent del Morell també fa anàlisi de la feina de l'equip i, tot i que a l'hora de valorar-la amb una nota es modera –“li poso un 8,5”–, elogia la feina que ha dut el club a tercera divisió per primer cop en la seva història. “La lliga ha estat molt tensa i competitiva, vam tenir una davallada de tres partits de la qual ens vam refer i vam aconseguir remuntar”, afirma Antonio Naranjo, que afegeix: “Tota la feina i sacrifici que hem fet ha acabat tenint la seva recompensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)