3a divisió FEF

Poch agafa les regnes de l'Europa

Tercera divisió. L'exentrenador del Gavà, sense equip des del desembre passat, ha estat finalment l'escollit per iniciar el nou projecte escapulat després de la llarga etapa de Pedro Dólera a la banqueta del Nou Sardenya

Albert Poch serà l'encarregat de comandar el nou projecte de l'Europa després que Pedro Dólera tanqués el seu cicle de sis anys al club escapulat i signés pel Prat. Era un dels candidats amb més números i, finalment ahir, la directiva i el tècnic van tancar l'acord. Avui, a dos quarts de vuit de la tarda, l'entrenador barceloní serà presentat a la seva nova casa: el Nou Sardenya.

Albert Poch, que la temporada 1989/90 va ser jugador de l'Europa i va disputar set partits, iniciarà una etapa renovadora després d'haver destacat per la seva feina les últimes temporades al Gavà, en què ha aconseguit que l'equip fes bons papers amb uns recursos molt limitats. El barceloní, tot i això, es va veure afectat pel daltabaix institucional del desembre passat i va ser cessat tot i tenir tota la plantilla i una gran part de l'afició al seu costat. Poch, en tot cas, va prendre les regnes del primer equip blaugrana el 2010 i sempre havia aconseguit la fita de la salvació malgrat haver de nodrir-se, bàsicament, de jugadors del juvenil, inexperts en el futbol amateur. El nou entrenador de l'Europa, que es caracteritza per la seva aposta pel futbol de combinació, inicia un projecte nou amb més recursos que a Gavà, malgrat que caldrà veure què passa amb el bloc de les darreres temporades després de la marxa de Pedro Dólera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)