2a divisió FEF

Pau Torres fa el salt a segona A

2a divisió B. El porter titular del Lleida les darreres tres temporades va fitxar ahir per l'Alavés i el club del Segrià cobrirà la seva baixa amb Iván Crespo, del Múrcia

Després de tres bons anys destacant sota els pals de la porteria del Lleida Esportiu, Pau Torres jugarà la temporada que ve a segona divisió A amb l'Alavés, que ahir va oficialitzar l'acord per una temporada amb el futbolista, nascut fa 28 anys a Capellades. Torres, que tenia una proposta de renovació del club del Segrià, deixa l'entitat blava després d'haver-hi disputat dues fases d'ascens i amb un bagatge de 126 partits, en què ha encaixat 110 gols. El porter, amb tot, iniciarà una etapa nova en la seva carrera, ja que fins ara mai no havia jugat a segona divisió A.

La secretaria tècnica del club de la Terra Ferma havia estat treballant els últimes dies buscant alternatives per si Pau Torres se n'anava i la seva reacció va ser immediata, ja que just després que es confirmés la baixa del de Capellades, el Lleida va anunciar el fitxatge del porter del Múrcia Ivan Crespo (30 anys). El de Santander, precisament, va aconseguir l'ascens a segona A amb l'Alavés i hi va militar a la divisió de plata la temporada passada. Aquest curs, a les files del Múrcia, ha disputat vint partits, en què ha rebut tretze gols, dos dels quals en el play-off contra l'Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)