Nàstic

Vicente Moreno seguirà duent la batuta a segona A

Nàstic. El club grana va fer oficial ahir la renovació del tècnic valencià, un acord que ja es donava pràcticament per fet des del mateix dia de l'ascens

A Tarragona no hi havia ningú que dubtés que el tècnic de l'ascens, Vicente Moreno, portaria la batuta de l'equip a segona A. Calia, això sí, tancar l'acord de renovació, i ahir va ser el dia en què el club grana va anunciar-lo. Sense donar més detalls, ja que això ho farà avui a la una del migdia al Nou Estadi, el club tarragoní va fer oficial que l'entrenador de Massanassa s'asseurà a la banqueta grana la pròxima temporada.

Vicente Moreno encadenarà el tercer curs com a tècnic del Nàstic, ja que va agafar les regnes de l'equip el 5 de novembre del 2013, en substitució del destituït Santi Castillejo. Després d'un play-off sense èxit, en què el Llagostera va apartar els grana de l'ascens, el tècnic es va poder traure l'espina aquesta temporada i ho va fer per la via ràpida: eliminant l'Osca en la fase de campions. De fet, el mateix dia de l'ascens, el president del club, Josep Maria Andreu, va donar per fet que el valencià continuaria i va dir que des del club es farien tots els esforços per renovar-lo: “Vicente Moreno és un actiu que no podem deixar escapar de cap manera. Ell ja ho sap, la temporada passada ja se li va dir, i ara també, que això és casa seva, i és el que mana.” Dit i fet. L'entrenador del Nàstic, que va ser una aposta personal del director esportiu Emilio Viqueira, ja havia mostrat en el tram final de la temporada la seva voluntat de continuar a Tarragona. Ara, amb tot, Moreno iniciarà un nou projecte en què el Nàstic espera afermar-se a segona divisió A després de tres anys en la categoria de bronze, sense renunciar assolir objectius més ambiciosos.

Segona experiència a segona A

Vicente Moreno tornarà a asseure's a les banquetes dels estadis de segona divisió A després d'una breu experiència en el club de la seva vida, el Xerez. El tècnic del Nàstic ja va entrenar el quadre andalús en el segon tram de la temporada 2011/12, en què sota l'aval d'Emilio Viqueira –igual que al Nàstic– va dirigir 26 partits amb un bagatge de nou victòries, sis empats i onze derrotes. Un cop conclosa la temporada en catorzena posició, Esteban Vigo va agafar les regnes de l'equip i Moreno no va continuar. El de Massanassa, amb tot, va deixar el Xerez després de dotze temporades al club blau, del qual és el segon jugador amb més partits a l'esquena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)