Nàstic

365 dies més al Nou Estadi

Nàstic. Vicente Moreno manté la filosofia de signar contractes curts i ahir va explicar que renova per un curs més, en què serà ambiciós: “Hem de ser humils, però sense renunciar a res”

El Nàstic ha trobat amb Vicente Moreno una fórmula que funciona, la de signar any a any, i no canviarà tot i el salt de categoria. Després que el club anunciés diumenge la renovació del tècnic valencià, ahir va ser el torn d'explicar alguns detalls, com la duració del contracte, que serà per només una temporada, ja que el de Massanassa diu que no vol “hipotecar el club” amb un contracte llarg. Ell ho té clar, si les coses rutllen com fins ara, arribar a una entesa en el futur no ha de ser complicat.

Amb el salt a segona A, hi haurà alguns canvis al cos tècnic, ja que el segon entrenador, Adolfo Baines, no continuarà per decisió Moreno mateix. “Has de fer una anàlisi i canviar el que penses que cal canviar”, explicava el tècnic grana, que encara no ha decidit qui serà el seu ajudant: “No vull equivocar-me, és una cosa que em preocupa i vull agilitzar-ho.” Hi haurà modificacions en el cos tècnic però la idea de futbol és irrenunciable, segons va explicar Moreno. “Respecte d'aquesta temporada no canviarà res, la filosofia serà la mateixa, i hem de tenir diversos registres”, exposava l'entrenador del Nàstic, que espera una temporada emocionant a segona: “El format actual de la categoria és molt atractiu, ja que estant a la part mitjana de la classificació tens possibilitats d'aspirar a alguna cosa més.”

Que no falti ambició

Vicente Moreno també va parlar dels objectius i té molt clar que, després de tres temporades a segona B, el retorn a segona divisió A és un repte complicat. “Ens espera un any apassionant i difícil”, va dir el tècnic, que espera fer exactament el que ha fet aquesta temporada: “Assolir l'objectiu que es marqui el club.” La fita que hi ha a l'entitat tarragonina coincideix amb la del preparador grana, que va voler llançar un missatge d'ambició: “Hem de tenir la humilitat dels nouvinguts, però no hem de renunciar a res. Com més amunt acabem, millor.”

El president del club, Josep Maria Andreu, que es va mostrar “molt satisfet per la continuïtat de dos fenòmens –en referència també al director esportiu, Emilio Viqueira–”, manté el seu missatge optimista: “Afrontem el curs que ve amb una il·lusió màxima, estem convençuts que farem un gran any i que comptarem amb un equip sòlid.”

CANVIS A L'‘STAFF'

Baines no seguirà com a segon tècnic per “decisió personal” de Moreno mateix

LA IDEA NO CANVIA

“La filosofia serà la mateixa del curs passat. Hem de tenir diversos registres”

MÉS EMOCIÓ

“El format de la 2a A és molt atractiu. Ens espera un curs apassionant i difícil”

Amb la idea de tocar només les tecles justes

Amb el tècnic ja assegurat, ara la prioritat de
Vicente Moreno i del director esportiu, Emilio Viqueira, és anar donant forma a la plantilla que ha de competir a segona A la pròxima temporada. D'entrada, i depenent del que pugui acabar oferint el mercat, la idea que té el tècnic és que hi hagi alguns retocs, sense revolucionar l'actual equip. “L'any passat parlàvem de continuïtat amb els dotze jugadors que van seguir i crec que enguany també anirem en aquesta línia.” Respecte de la continuïtat dels homes amb contracte va dir: “En principi es compta amb tots, però el mercat decidirà si algun ha d'acabar sortint.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)