Llagostera

Escassi, el primer

Llagostera. El club blaugrana enceta l'apartat d'altes amb el fitxatge del malagueny, que firma per dos anys després de desvincular-se de l'Alcorcón

El Llagostera va anunciar ahir el primer fitxatge de cara a la temporada que ve, el d'Alberto Escassi. El jugador malagueny, de 26 anys, firma per dues temporades després de desvincular-se de l'Alcorcón, i serà presentat la setmana vinent, coincidint amb l'inici de la pretemporada (els dies 6 i 7 es realitzaran les proves mèdiques i el 8 hi haurà el primer entrenament). D'aquesta manera el Llagostera ha aconseguit els serveis d'un jugador pel qual sospirava des del curs passat.

Llavors, el club blaugrana no va poder concretar el fitxatge d'Escassi, que amb l'Alcorcón no va tenir la participació desitjada a les ordres de José Bordalás (630 minuts repartits en 17 partits, amb només 7 titularitats i cap gol) i ara tampoc comptava per al nou entrenador, Juan Ramón López Muñiz, que disposa de molts efectius al mig del camp. És per això que el malagueny va decidir canviar d'aires a la recerca de més minuts, i el gran interès mostrat pel Llagostera el va acabar de convèncer per fer les maletes cap a la Costa Brava.

El perfil desitjat

Amb l'arribada d'Alberto Escassi, el Llagostera incorpora un jugador polivalent que tant pot actuar al mig del camp com al centre de la defensa. A més, Escassi aportarà experiència a l'equip llagosterenc, ja que ha jugat quatre temporades a segona A –tres amb l'Hèrcules i l'última amb l'Alcorcón– i, fins i tot, va debutar a primera divisió i també en un partit de l'Europa League quan estava a les files del Getafe, de molt jove.

Oriol Alsina, director esportiu del Llagostera, defineix el flamant fitxatge de la següent manera: “És un reforç molt important per a nosaltres, es tracta d'un jugador amb una gran polivalència que pot jugar a un nivell molt alt tant al doble pivot com a la posició de central, a més de tenir una bona sortida de pilota, d'anar bé per dalt i de dominar l'estratègia defensiva i ofensiva. És relativament jove i, a més, té força experiència a segona A, és el perfil de jugador que ens agrada, i segur que ens farà fer un salt important quant a intensitat i qualitat”, comenta Alsina.

Ara el Llagostera vol continuar reforçant la plantilla amb l'objectiu d'intentar arribar a l'estada de pretemporada a Garòs (del 12 al 17 de juliol) amb el màxim d'efectius possibles. No serà fàcil.

VE DE LLUNY

L'interès del Llagostera per Escassi, de 26 anys, es remunta al curs passat

HO TÉ TOT

El jugador té els requisits desitjats pel club: polivalència i experiència a 2a A
Alberto Escassi Oliva
Màlaga, 28-02-1989 (26 anys) Mig centre i central 1,83 m d'alçada i 70 kg
TRAJECTÒRIA
Categories de formació:
La Mosca, El Palo, Fuengirola i Màlaga CF
09/10
Getafe B (3a)
09/10
Getafe (1a)
1 p., 0 g.
10/11
Getafe B (2a B)
32 p., 0 g.
11/12
Getafe B (2a B)
1 p.,0 g.
11/12
Hércules (2a A)
17 p.,0 g.
12/13
Hércules (2a A)
27 p.,1 g.
13/14
Hércules (2a A)
30 p.,0 g.
14/15
Alcorcón (2a A)
17 p.,0 g.
1
partit a 1a divisió. Amb el Getafe el curs 2009/10.
1
partit a l'Europa League. Amb el Getafe el curs 2010/11.

LES REACCIONS

La presentació serà la setmana que ve, quan comenci la pretemporada

ENCARA NO

Escassi arriba a la recerca dels minuts que el curs passat no va tenir a l'Alcorcón (630)

AMB FAM

És relativament jove i, a més, té experiència a 2a A, és el perfil de jugador que ens agrada
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera
És un reforç important, es tracta d'un jugador molt polivalent que pot jugar a un nivell alt tant al doble pivot com de central

Treballen en la incorporació d'un central

Després de l'arribada d'Escassi, la direcció esportiva llagosterenca continua treballant a ple rendiment per reforçar la plantilla de la temporada vinent. Tot i tenir força fronts oberts en diverses línies de joc, el Llagostera està negociant la incorporació d'un central, una operació que es podria desencallar en les pròximes hores. El problema és que el jugador en qüestió encara no s'ha pogut desvincular del seu equip, així que l'operació s'està demorant més del compte i, fins i tot, corre el perill de trencar-se. A més, el Llagostera també té pensat reforçar altres posicions, com el lateral esquerre, el doble pivot –hauria de ser un perfil més ofensiu que el d'Escassi–, l'extrem dret i la punta d'atac –en volen dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)