Llagostera

ALBERTO ESCASSI

PRIMER FITXATGE JUGADOR DEL LLAGOSTERA

“La seva confiança en mi m'ha convençut”

“Tenia més ofertes, però l'Oriol em va fer sentir molt important des del primer moment”

“Vinc a aportar el meu granet de sorra i a recuperar la il·lusió, vull jugar més que el curs passat”

Em trobo còmode tant al mig del camp com de central, estic aquí per al que faci falta. Crec que la meva adaptació serà ràpida

Alberto Escassi (Màlaga, 28-2-1989) és el primer fitxatge del Llagostera de cara a la temporada vinent. El jugador, que està esgotant els últims dies de vacances a Màlaga abans de viatjar cap a terres catalanes diumenge, explica què el va seduir a l'hora de firmar pel Llagostera. Escassi es mor de ganes de començar la pretemporada amb el seu nou equip i es marca el repte de tenir el protagonisme que li va faltar a l'Alcorcón el curs passat.

Tenia altres ofertes damunt la taula. Que va fer que es decidís per acceptar la del Llagostera?
Em va convèncer la insistència de l'Oriol amb mi, em va fer sentir important i em va transmetre molta confiança. També vaig parlar amb antics companys, com ara Pedro Alcalá, Diego Rivas i algun més i em van parlar molt bé del club i el vestidor, i això també em va fer decidir a venir. Per no parlar del projecte, ja que el Llagostera és un equip humil però molt treballador, que és important.
Els dos anys de contracte són una mostra més de confiança per part del club, que ja el volia el curs passat.
Sí, el Llagostera es va interessar per mi des del primer dia. Ja l'any passat, però per circumstàncies no va poder ser. Ara, per fi, he pogut firmar amb ells i estic molt content.
L'estiu passat el va frenar firmar per un equip recent ascendit a la categoria?
L'estiu passat també tenia altres coses i finalment vaig anar a l'Alcorcón, però no va ser per això. Però ara em fa molt feliç poder fitxar pel Llagostera.
El Llagostera va ser la revelació de la temporada passada. Va deixar el llistó molt alt...
Sí, està molt alt. A tots ens va sorprendre molt el gran any del Llagostera, va ser una temporada increïble i fins i tot van estar molt a prop de classificar-se per al play-off d'ascens. Amb el novè lloc final en la lliga sobren les paraules, va ser un èxit total.
Tot i així diuen que el segon any en la categoria sempre és més difícil que el primer.
A segona A crec que tan difícil és el primer, com el segon com el desè. És una categoria dificilíssima. Aquesta lliga no et dóna treva, et pot guanyar qualsevol equip, del primer fins a l'últim, i t'obliga a estar al cent per cent en tots els partits, tots els equips són molt competitius.
L'objectiu personal m'imagino que és tenir més minuts que no pas els que va jugar amb l'Alcorcón, no?
Sí, vinc per intentar ajudar l'equip, a aportar el meu granet de sorra. També vinc a recuperar una mica la il·lusió, ja que el curs passat no vaig jugar tant com esperava. Vinc amb tota la il·lusió del món al Llagostera i espero ajudar amb el meu joc.
Què va passar? No s'entenien amb Bordalás?
El joc del mister era molt físic, però el problema crec que va ser que vaig arribar tard, em vaig saltar la pretemporada i això ho vaig acusar durant tot l'any. Físicament mai em vaig acabar de trobar còmode, però el futbol ja té aquest tipus de coses.
El defineixen com un jugador molt polivalent. On es troba més a gust, al mig del camp o com a central?
A tot arreu. En categories inferiors vaig jugar al mig del camp, però en l'últim any a l'Hèrcules vaig jugar gairebé sempre de central. Ja li he dit a l'Oriol que em sento còmode a les dues posicions i que pot comptar amb mi per al que faci falta.
Creu que s'adaptarà de seguida a l'estil de joc del Llagostera?
Sí, l'any passat ja vaig veure molts partits seus, i els companys també m'han comentat una mica com juguen. Crec que no serà cap problema i que m'adaptaré ràpidament a l'equip.
La temporada passada ja es va enfrontar amb el conjunt blaugrana. Què el va sorprendre més?
Primer, la solidesa defensiva, és un equip que en molts partits va deixar la porteria a zero, una cosa molt difícil a segona A. Després, que eren molt ràpids al contraatac i et podien matar en qualsevol moment. I també destacaria que no s'arronsava gens contra els equips grans, ni a casa ni a fora.
Va arribar a debutar a primera divisió amb el Getafe. Veu el Llagostera com una possible plataforma de llançament per tornar-hi algun dia?
No ho veig com un equip trampolí ni res per l'estil, vull viure el present i només penso en el Llagostera. He firmat per dos anys amb aquest club i aniré a totes. Després ja es veurà com evoluciona tot plegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció