Territorial

PITU BATLLE

ENTRENADOR DE L'ESCALA (1A CATALANA)

“Ens hem de centrar en nosaltres mateixos”

“No sé què ens demanarà la gent. El segon any en la categoria és molt complicat”

“Serà un grup més competitiu que mai”

Pitu Batlle dirigirà l'Escala per quarta temporada consecutiva. El tècnic ha dut el conjunt blaugrana del pou de la tercera catalana fins a la cinquena posició final del curs passat en la primera catalana, tot un èxit.

Amb la plantilla ja enllestida i la continuïtat del bloc, es presenta un estiu calmat?
Cada any intentem anar ràpid a l'hora de fitxar, ja que com més tardem més dificultats hi ha. Fa anys que l'objectiu que ens fixem a l'estiu és mantenir el bloc guanyador. Ja ho vam fer pujant de tercera catalana a segona, i a primera també. Sí que intentem reforçar cinc o sis posicions. Així no hem de patir cap procés d'adaptació i tot rutlla més d'inici.
El somni de qualsevol tècnic?
El club sol funcionar així, com a mínim els anys que fa que sóc entrenador. Setmanes abans d'acabar la lliga, ja no teníem possibilitats de res, només acabar com més amunt millor, i ja vam avançar molta feina pel que fa a les renovacions i a alguna incorporació.
A més del canvi de Sile per Teixi, han incorporat gent jove.
Sí. Un dels objectius que ens havíem proposat recentment també era rejovenir la plantilla i amb alguns retocs ho hem fet, com ara Ridao i Pepu Soler. La gent jove aporta un plus de ganes, de treball i d'ambició per créixer.
Després del bon curs passat, la gent li demanarà tornar a dalt?
No sé què ens demanarà la gent, si repetir la bona temporada passada o no. El que hem de fer és treballar cada setmana per afrontar amb garanties els partits. Suposo que la gent voldrà que estiguem a dalt, però la segona temporada en una categoria és molt complicada. Ho vam comprovar amb la Jonquera, que gairebé baixa. Hem d'anar amb tranquil·litat, ja que es preveu un any d'allò més competitiu entre els equips del grup.
Què li sembla la composició que tindrà el grup 1?
Serà un grup més fort que el de l'any passat. Els equips que baixen, com ara el Martinenc o el Vilassar, són importants i de renom a primera catalana i a tercera. Serà molt complicat. Hi hem de sumar el Mataró, un històric que ha pujat, i l'Andorra, amb un viatge dificultós. Un s'ha de centrar en un mateix i treballar de la millor manera possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)