Nàstic

Reforcen el carril esquerre amb Mousa Bandeh (Olot)

Nàstic. El jugador mataroní aterra al conjunt grana després de desvincular-se del club de la Garrotxa i d'haver refusat una oferta del Girona, que el volia per la seva versatilitat i gambada

El Nàstic va fer oficial ahir mateix l'arribada del tercer fitxatge –després de Bouzón i Xisco Hernández– en aquest mercat d'estiu. El lateral esquerre Mousa Bandeh serà nou jugador grana per a les properes dues temporades. El jugador s'havia de desvincular de l'Olot, a qui l'unia una temporada més de contracte, i ahir mateix va signar la seva nova vinculació a Tarragona, on s'estrenarà en el futbol professional.

I això que Mousa era una peça cobejada en el mercat. L'acord que l'unia amb l'Olot no va espantar ni el Nàstic ni tampoc el Girona, que el veia com una peça clau en l'esquema de Pablo Machín. La seva gambada i polivalència –pot jugar de lateral i d'extrem– va atraure la mirada de Quique Cárcel, que ja el va fitxar quan era a l'Hospi. El director esportiu del Girona el va promocionar per al primer equip en acabar la seva etapa de juvenil, i ara el volia pescar per al proper curs a Montilivi.

Finalment ha estat el Nàstic qui s'ha endut el jugador nascut a Mataró, de pares gambians i germà del davanter del Prat Elhadji. El conjunt grana ha valorat la projecció del jugador i l'últim gran tram de temporada que va fer a les files de l'Olot en què es va convertir un imprescindible per a Rodri, amb qui va disputar les últimes onze jornades de lliga.

Al jugador li arriba per primera vegada l'oportunitat de jugar en el futbol professional. Va passar per sis equips en la seva etapa al futbol base fins que a l'Hospitalet, en l'últim any de juvenil, el van pescar per jugar a divisió d'honor. Li va costar trobar regularitat a segona B amb l'equip riberenc i per això va anar a parar a Olot la temporada passada. Mousa va signar amb els garrotxins un contracte d'una temporada més una altra d'opcional.

Mousa Bandeh
Mataró, 02-08-1991 (23 anys) Carriler esquerre Alçada: 1,91 metres.
TRAJECTÒRIA
Futbol base
Damm, Badalona, Granollers, Bufalà, Europa i l'Hospitalet.
10/11
L'Hospitalet (2a B)
8 p.
11/12
L'Hospitalet (2a B)
18 p.
12/13
L'Hospitalet (2a B)
10 p.
13/14
L'Hospitalet (2a B)
17 p.
14/15
Olot (2a B)
30 p. 2 g.

L'Olot perd la seva tercera peça en tres dies

L'Olot s'haurà de refer
de valent perquè en els últims tres dies ha perdut tres jugadors molt importants, fins ara, en el seu esquema ofensiu. Mousa va marxar ahir en direcció a Tarragona (fent el mateix camí que el curs passat va fer el lateral dret Gerard Valentín), Coro es va acomiadar abans-d'ahir per fitxar per un club japonès i divendres passat es va acabar de tancar la sortida de Carlos cap al Vila-real B. En les tres operacions, l'Olot ha rebut una compensació econòmica, l'última qualificada com
a “interessant” pel mateix club en el comunicat publicat al web per acomiadar Mousa.

L'equip comandat per David Comamala en els despatxos haurà d'afinar amb les incorporacions en el que serà la tercera temporada del conjunt garrotxí a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)