2a divisió FEF

La simbiosi perfecta

2a divisió B. Un cop trencat l'acord d'afiliació amb el Reddis, el Reus ha trobat en el Morell, equip nouvingut a tercera divisió, una bona plataforma per donar minuts als jugadors més joves

El Reus i el Morell van firmar divendres passat un acord d'afiliació del qual ambdues entitats en surten plenament beneficiades. Des d'aquest curs que ve, doncs, el filial del Reus Deportiu serà aquest equip que acaba de pujar a tercera divisió, condició que fins ara tenia el Reddis.

“El Morell ha de ser per a nosaltres una plataforma per a joves jugadors perquè algun d'ells pugui arribar al primer equip”, explica Xavier Llastarri, president de l'entitat roig-i-negra. Aquesta era la idea amb la qual es concebia fins el curs anterior l'acord d'afiliació amb el Reddis, que, per desacords entre les directives, s'ha donat per acabat. De fet, gairebé tots els futbolistes cedits al Reddis l'any passat, militaran aquest curs al Morell.

I és que la primera conseqüència d'aquest acord no es va fer esperar. El mateix divendres es va anunciar que almenys deu futbolistes del Reus jugaran el curs 2015/2016 a les files del Morell. De moment, n'han arribat vuit, s'espera que el Reus incorpori un porter i un davanter per cedir-los al conjunt blau i fins i tot Marc Sellarés podria alternar els dos equips en la seva posada a punt després de superar un càncer testicular.

Des del Morell, el club ha rebut amb molt bons ulls la proposta del Reus, que li permetrà tenir un equip competitiu en el debut a tercera. Segons el president, Antonio Naranjo, l'acord és “una bombona d'oxigen” per a l'entitat, que podrà disposar de deu jugadors sense cap cost . Hi ha tant d'optimisme que el club tarragoní no descarta absolutament res en matèria esportiva. “El nostre objectiu és afermar-nos a tercera, però no ens posen límits a l'hora de mirar cap amunt”, explica el president de l'entitat.

LES FRASES

El Morell ha de ser una plataforma per a joves jugadors perquè arribin al primer equip
Xavier Llastarri
president del reus
El nostre objectiu és afermar-nos a tercera, però no ens posem límits per mirar cap amunt
Antonio Naranjo
president del morell

El Cambrils, l'altre filial

Acabat l'acord d'afiliació amb el Reddis, de primera catalana, el Cambrils, de segona, serà l'altre filial del conjunt reusenc. A diferència del Morell, la idea del Reus és absorbir el Cambrils per convertir-lo en una espècie de Reus B, encara que mantenint-ne de moment el nom. Aquesta era la idea que es tenia amb el Reddis abans que es trenquessin les negociacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)