Llagostera

Els últims retocs al central

Llagostera. El conjunt blaugrana pretén tancar la posició amb un fitxatge que fa temps que persegueix i una fitxa que es disputaran entre Vallho i Aimar, que encara no ha renovat

Un cop fetes les pertinents proves físiques, el Llagostera farà demà el primer entrenament de la pretemporada al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Serà una primera presa de contacte en la qual ja hi haurà els primers dos fitxatges del conjunt de la Costa Brava, Alberto Escassi i Emilio Sánchez. En espera de tancar noves incorporacions, la direcció esportiva llagosterenca també té altres fronts oberts a l'hora de confeccionar la plantilla, com ara definir la posició de central, segurament la més castigada per les lesions la temporada passada. Per exemple, Ruymán Hernández es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre al final del curs passat i no reapareixerà, com a mínim, fins al desembre o gener.

Vallho, la clau per a Aimar

A més de Ruymán, com a centrals purs el Llagostera té amb contracte Pedro Alcalá, Jorge García i Marc Vallhonesta, Vallho. Aquest últim, però, ja sap que el club no compta amb ell i se li ha obert la porta de sortida. De la seva marxa en depèn, en gran mesura, la continuïtat en l'equip d'Aimar Moratalla, que encara no ha renovat el contracte amb el club –el jugador ni tan sols passarà les proves mèdiques fins que no es desencalli la seva situació.

Aimar, habitual suplent de Jordi Masó al lateral dret, va oferir un bon rendiment en els partits en què va ser recol·locat a la posició de central a causa de les lesions. Ara, el jugador de Sant Antoni de Vilamajor està en espera de la possible desvinculació del seu company per renovar, ja que, si no, no tindrà cabuda en l'equip –en el Llagostera valoren la seva polivalència, però alhora el veuen més com a central que no pas com a lateral.

Amb Vallho i Aimar disputant-se una fitxa en joc, el Llagostera té la idea de tancar l'eix de la defensa amb un fitxatge que fa temps que persegueix –el jugador en qüestió s'ha de desvincular del seu equip, una operació que s'està demorant més del compte.

A més, el Llagostera té dos jugadors més en la plantilla que també poden reforçar la posició de central en un moment determinat. Són Tito Ortiz, que ja hi va actuar a un bon nivell el curs passat, i l'acabat de fitxar Alberto Escassi, que tant pot jugar al doble pivot com a l'eix de la defensa.

BLOQUEIG

El club ha obert la porta de sortida a Vallho, però el jugador té contracte en vigor
Pedro Alcalá
Titular indiscutible el curs passat (2.881 minuts, repartits en 33 partits, i 2 gols).
Jorge García
Dues operacions a l'húmer li van restar molt protagonisme quan estava millor.
Ruymán Hernández
El company més habitual d'Alcalá a l'eix de la defensa. Estarà lesionat fins Nadal.
Marc Vallhonesta (*)
Pràcticament inèdit el curs passat (515 minuts en sis duels). Se li busca sortida.
Aimar Moratalla (*)
El jugador, suplent de Masó al lateral dret, va oferir un bon rendiment al central.
Tito Ortiz
Va acabar com un fix al costat de Pitu al mig del camp. De central també va complir.
Alberto Escassi
El primer fitxatge del Llagostera tant pot jugar al doble pivot com a l'eix de la defensa.
Un altre fitxatge?
El Llagostera està ultimant l'alta d'un central, que s'ha de desvincular del seu club. * Només en continuarà un.

O L'UN O L'ALTRE

Aimar està en espera de la sortida del seu company per renovar

COMODINS

Els migcampistes Tito i l'acabat de fitxar Escassi també poden jugar de centrals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)