2a divisió FEF

Es farà estrany

Segona divisió B. La meitat d'equips catalans tindran porter nou el curs que ve, i hi ha quatre casos simbòlics d'icones que han canviat d'aires: Marcos, Morales, Craviotto i Pau Torres

Veure Marcos amb la samarreta del Cornellà, Morales amb la del Badalona i Carlos Craviotto sota els pals de la Nova Creu Alta són tres de les coses que, d'entrada, sobtaran en els primers partits de lliga a segona divisió B. Es farà estrany i tocara acostumar-s'hi, ja que els tres porters han canviat d'aires després d'haver-se convertit en icones dels clubs en què estaven. Més enllà d'aquest triangle de l'àrea metropolitana, també requerirà un temps assimilar que a la porteria del Camp d'Esports de Lleida no hi haurà Pau Torres, un jugador emblemàtic, ja que tot i haver-hi militat només tres cursos, ha deixat empremta amb les dues fases d'acens. En comptes del de Capellades, hi haurà, si es guanya la titularitat, Iván Crespo, recent incorporat.

Més enllà del Cornellà, el Badalona, el Sabadell i el Lleida, i propiciat per aquest joc de les cadires, també estrenarà porter l'Hospitalet, que ha cobert la baixa de Craviotto amb Víctor Ibáñez. El barceloní, doncs, torna a Catalunya després de jugar al Cartagena, l'Almeria B i el Saragossa B. Abans, havia estat el porter titular del Lleida. Vaja, que entre els aficionats del grup tercer tot són cares conegudes.

L'altra meitat d'equips catalans, en canvi, mantenen a les files els porters amb què havien acabat jugant la temporada passada, si bé encara hi pot haver algun moviment, sobretot al Barça B, ja que amb l'arribada del nou cos tècnic no es pot descartar que alguns jugadors marxin. Més segura és la presència d'Alberto Varo sota els pals del municipal de la Pobla –ha renovat per tres anys amb el Nàstic, però continuarà jugant al filial–, d'Edgar Badia al Reus i de Wilfed a l'Olot. D'altra banda, a l'Espanyol B, hi continua Andrés Prieto, si bé la porteria del filial blanc-i-blau s'ha caracteritzat els últims cursos per alternar jugadors. Resta per veure, doncs, quin serà el paper de Rubén Ualoloca, incorporat del juvenil blanc-i-blau.

A CORNELLÀ

Ha arribat Marcos Pérez, després de ser una icona a Badalona (152 partits jugats)

A BADALONA

Nou porter
BADALONA
Marcos abandona la disciplina escapulada i el club incorpora Morales, del Sant Andreu. El segon porter serà Vito, de la Damm, que supleix Sergio López.
CORNELLÀ
Marcos, fins ara al Badalona, està cridat a ser el porter titular, mentre que Toni Casamayor serà el segon porter i Javi Martínez, el tercer. Tot plegat, després de la baixa de Toni Doblas i Segovia.
L'HOSPITALET
L'adéu de Craviotto ha forçat el club a buscar-li relleu. Així, ha arribat Víctor Ibáñez, que estava al Saragossa B. Oliver Sánchez, segon porter els últims cursos, mirarà de discutir-li la titularitat.
LLEIDA ESPORTIU
Pau Torres va canviar l'equip blau per l'Alavés i la seva baixa ha estat coberta per Iván Crespo, del Múrcia. Álex Pacheco i Álex Cobo són els altres dos porters de l'equip.
SABADELL
Sense una icona com De Navas i amb la baixa de Nauzet, Craviotto (l'Hospitalet) ocuparà la porteria vallesana. El segon porter serà Tienda.
Sense canvis
Hi ha cinc equips que mantenen el porter del curs passat, tot i que en alguns casos el segon porter és nou. És tracta de la Pobla (Alberto Varo), el Barça B (Suárez), l'Espanyol B (Andrés Prieto), l'Olot (Wilfred) i el Reus (Edgar Badia). Al Barça B, això sí, el relleu en el cos tècnic podria precipitar canvis.

A LLEIDA

S'ha cobert l'adéu de Marcos amb Morales, llegenda del Sant Andreu (276 duels)

A L'HOSPITALET

Pau Torres, el porter dels últims dos ‘play-offs', deixa el club per jugar a l'Alavés
Carlos Craviotto ha marxat al Sabadell després de 286 duels amb l'equip riberenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)