Llagostera

El segon test acaba millor

Llagostera. L'equip de la Costa Brava guanya al camp de l'Espanyol B després que Jorge i Emilio capgiressin en la segona part el gol que havia marcat Robert Simón abans del descans

LLAGOSTERA2

ESPANYOL B1

Després d'empatar fa vuit dies contra l'Hospitalet en el primer partit de la pretemporada, el Llagostera va acabar el segon amb més bones sensacions, ja que va guanyar, després de capgirar un 1-0 en contra, l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau va ser un rival perillós en la primera part, però va claudicar a l'encert de Jorge i Emilio en el segon temps.

En el primer tram de partit, el Llagostera va voler imposar els galons d'equip de segona A i va acaparar la possessió i les aproximacions contra un Espanyol B intens i ben organitzat. En la primera aproximació (2'), Juanto va tenir-ho tot de cara per marcar, ja que va plantar-se sol davant el porter. El murcià, però, no va definir bé. La següent acció perillosa arribaria en el 15', amb un servei de falta de Ríos que Chumbi no va connectar per poc. El mateix davanter va tenir el gol als seus peus en el minut 23, però va topar amb Andrés en l'un contra un.

A partir de llavors, l'Espanyol B va treure's la son de les orelles i va començar a buscar amb més insistència la porteria de René Roman. L'home més incisiu dels blanc-i-blaus va ser un vell conegut de la parròquia llagosterenca: Robert Simón. Va ser ell qui, en el 24', va recuperar una pilota a la banda i va assistir a la perfecció Pol Llonch. El xut del mig barceloní, això sí, va topar amb René i el travesser. Tretze minuts després, de nou Robert va fer una gran jugada per la dreta i va assistir Dalmau, incapaç de definir tot i estar sol. Feia la sensació que el gol local cauria en qualsevol moment i ho va fer en el 39', quan Pol Llonch va assistir Robert Simón, que va guanyar l'esquena a la defensa i va batre René amb un xut ras i col·locat. L'1-0 seria el resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Reacció i victòria

El guió del primer temps, en què el Llagostera va pressionar en l'arrencada, va repetir-se després de la represa, però més intensament. Davant una rereguarda amb molts canvis, els d'Oriol Alsina van buscar de valent la porteria local, tot i que la manca de precisió va evitar que arribés el gol. Això va ser fins que, en el minut 70, va aparèixer Jorge. El central asturià va connectar amb mestria un córner servit per Ríos i va empatar amb un gol que feia justícia.

Amb l'1-1 en el marcador, el domini del Llagostera va continuar i els de la Costa Brava van tornar a perforar la porteria de Rubén. Aquest cop, després que Chumbi fos objecte de penal i Emilio, des dels onze metres, enganyés el porter espanyolista amb un xut ben col·locat al pal dret. L'1-2 va arribar en el 77' i, a partir de llavors, el conjunt d'Oriol Alsina va saber administrar bé l'avantatge, ja que no va cedir espais a l'Espanyol B i va evitar la sorpresa. Al final, doncs, els blaugrana van acabar el partit amb la sensació que, en set dies, ja s'estan veient algunes millores.

ESPANYOL B: Andrés; Marc Navarro, Russo, Antonio Cristian, Galas; Robert Simón, Álex Serrano, Pol Llonch, Assueiro; Marc Gual i Dalmau. També van jugar: Carles Soria, Iago, Marc Roca, Borja, Miquel Ripoll, Rubén, Héctor, Pedrosa, Entrena i Campuzano. LLAGOSTERA: René Roman; Aimar, Alcalá, Jorge, Rovirola; Querol, Jordi López, Pitu, Ríos; i Chumbi i Juanto. També van jugar: Ratti, Emilio, Benja, Tito, Marc Carrillo, Dembo, Barnils, Barco i Joel. GOLS: 1-0 (39') Robert Simón. 1-1 (70') Jorge. 1-2 (77') Emilio, de penal. ÀRBITRE: Sauleda Torrent. T.G.: Al visitant Alcalá. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Chumbi, molt actiu en el seu primer test

Un dels focus d'atenció del partit d'ahir va ser el nou davanter del Llagostera Chumbi, que va jugar per primer cop amb la samarreta blaugrana. El d'Águilas no va decebre i va ser, juntament amb Querol, el futbolista d'atac amb més presència. En el primer temps va compartir punta de llança amb un Juanto que va passar desapercebut, i en el segon, amb Benja, que ahir també debutava. Més enllà de mostrar-se incisiu, Chumbi va arribar a marcar un gol (56') –anul·lat per fora de joc– i va ser clau en l'acció de l'1-2, ja que va provocar el penal. Finalment, en el 81', Oriol Alsina va decidir que descansés i el va substituir per Sergi Barco.