3a divisió FEF

Amb calma i tranquil·litat tot és molt més senzill

3a divisió. Amb molt més temps per planificar la nova plantilla, Juanma Pons ha pogut fer un Gavà a la seva mida i espera, així, lluitar a la part alta de la classificació

Després d'un any convuls per temes extraesportius, el Gavà inicia enguany el primer projecte cent per cent Juanma Pons amb un canvi d'imatge total. El madrileny, que va agafar les regnes del conjunt blaugrana després de la destitució de Poch, iniciarà el seu primer curs al capdavant del Gavà amb una plantilla gairebé nova respecte a l'any passat.

Amb molt més temps que el que va tenir el desembre passat quan va haver de fer un equip nou a corre-cuita, Pons ha pogut confeccionar ara una plantilla al seu gust. “Hem pogut estudiar molt més la planificació de l'equip, i tenim moltes més referència dels jugadors que hem incorporat”, explica el tècnic, que està content amb la plantilla que té de moment. Això sí, amb només quinze futbolistes amb fitxa, encara falten per arribar, com a mínim, “un central que pugui jugar de pivot, un lateral ambidextre i un jugador de perfil atacant”.

Sigui com sigui, l'ambició és total i el tècnic madrileny no s'amaga d'assenyalar que l'objectiu ha de ser lluitar per estar entre els millors. Conscient que el pressupost de l'equip no està entre els més alts, el tècnic madrileny aposta “per l'esforç i treballar de valent” per tal de poder lluitar amb els millors com feia el Gavà de no fa pas tants anys.

Gavà
Continuen (2): Sergi Aguilar i Cifu.
Incorporacions (13): Àlex Pla i Cervantes (Rubí), Cazorla i Èric Alcaraz (AE Prat), Àlex Cano (Castelldefels), Sergio Iglesias (Girona B), Nico Kata, Jaime Hernández i Dani Iglesias (Gavà), Joel Garcia i Èric Pujol (Vilassar), Felipe Vega (Eivissa) i Cristian del Moral (Palamós).

Sense un futbol de base potent al darrere

Si alguna cosa havia caracteritzat el Gavà darrerament era la ferma aposta pels joves de casa. Per necessitat, però també perquè es produïen futbolistes de molt nivell, els blaugrana confeccionaven gairebé tota la plantilla amb jugadors acabats de sortir del juvenil. Això, però, enguany serà impossible. Amb el trencament amb l'Escola de Futbol Gavà –que ha arribat aquest estiu a un acord de col·laboració amb el Vilafranca– i amb un juvenil que acaba de baixar a preferent, es fa impensable que Pons pugui recórrer a jugadors de casa. Cert que ara l'entitat té futbol de base de nou gràcies a l'acord que es va arribar amb el Gavà Mar, però falta encara molta feina per fer perquè tornin a sortir jugadors per a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)