Nàstic

Rayco, en l'últim minut, dóna la victòria al Nàstic

Amistós. El davanter canari va marcar l'únic gol d'un partit de més domini dels tarragonins però en el qual l'Ascó va plantar cara

NÀSTIC1

ASCÓ0

El Nàstic continua preparant-se per a la temporada del retorn a segona A. Ahir va tenir una bona pedra de toc amb el partit contra l'Ascó, que va plantar cara i va fer que no es notés gaire la diferència de dues categories entre els dos equips. Tot i això, el Nàstic va dominar més, va crear més perill i es va endur la victòria gràcies a un gol de Rayco en els últims minuts del partit.

El Nàstic, amb Emana en l'onze inicial per darrere d'Azkorra, el davanter centre d'ahir, va començar dominant, però l'Ascó estava ben situat i no renunciava a generar perill en el contraatac, per bé que en la primera meitat li va faltar precisió en l'acció decisiva. L'equip grana, per la seva banda, ho va provar amb un xut sec d'Emana ben aturat per Sergio López i, ja en la recta final del primer temps, amb un xut massa creuat d'Azkorra. Un parell d'accions per la banda de Genís abans del descans van deixar clar que l'Ascó no renunciava a crear perill.

En la segona meitat va baixar molt el ritme, no només pels molts canvis que hi va haver, sinó perquè la despesa física de la primera meitat i el fet que els dos equips estiguin encara lluny del nivell òptim de forma es va deixar notar. Tot i això, es van veure algunes accions d'atac dels dos equips. El partit el va acabar decantant una centrada de Valentín rematada per Rayco.

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga (Pau Ripoll, 75'), Socias, Jose Ramón, Artur Gòdia, Gerard Roigé (Oriol, 67'), Cristino, Genís (Cañas, 71'), Eric Llopis (Ivan, 62') i Víctor Bertomeu (Alexis, 82'). NÀSTIC: Varo (Reina, 46'), Calavera (Gerard Valentín, 68'), Xavi Molina (Xisco Campos, 68'), Manolo Martínez (Pablo Marí, 68'), Mousa (Pol Bueso, 68'), Fali (Marc Martínez, 77'), Tejera (Luismi, 77'), Xisco Muñoz (Ferran Giner, 68'), Naranjo (Palanca, 59'), Emana (Rayco, 59') i Azkorra (Àlex López, 46'). GOLS: 0-1 (91') Rayco. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Al local Ivan i al visitant Tejera.

Debut de Palanca i Àlex López

L'últim fitxatge del Nàstic, el davanter centre Àlex López, ja va disposar de minuts en el partit d'ahir, en què Vicente Moreno va fer jugar de titular Emana i en què Miquel Palanca, que fins ara havia arrossegat molèsties, també va jugar. El tècnic del Nàstic haurà de repartir els minuts i anar amb compte de no carregar excessivament les cames dels seus futbolistes ja que el d'ahir és el primer dels quatre partits que el Nàstic disputarà aquesta setmana. Demà l'equip grana jugarà contra el filial del València a Paterna, divendres visitarà el Vilafranca en la copa Catalunya i dissabte rebrà el Saragossa al Nou Estadi. Probablement utilitzarà alguns futbolistes del filial.