2a divisió FEF

Il·lusions d'estiu

Pretemporada. L'Hospitalet, ambiciós, i el Sant Andreu del retorn a tercera es van presentar ahir amb novetats en un dia amb força partits

Dimecres intens de pretemporada en el futbol català. Dos clàssics, l'Hospitalet i el Sant Andreu, es van presentar davant l'afició, i es van disputar deu amistosos amb presència d'equips de segona B i tercera. A l'Hospitalet, els seguidors van conèixer les cares noves del projecte del tècnic Martí Cifuentes, que té ambicions renovades després que, en l'assemblea de socis d'aquesta setmana, el president, Antonio Castellano, parlés de la fase d'ascens a segona A com a objectiu i s'aprovés un pressupost més elevat de l'esperat, de 600.000 euros. Abans de la presentació, es van fer públics els últims moviments de la plantilla: el fitxatge del migcampista Javi Pérez, cedit pel València, i la marxa del porter Oliver al Santfeliuenc. Després de la presentació, l'Hospi va empatar 0-0 en un duel avorrit contra l'Europa, amb minuts per a dos futbolistes que els riberencs tenen a prova, el francès Roy Odiaka i el gironí Miquel Muñoz.

Al Narcís Sala, el Sant Andreu va intentar contagiar il·lusió a una afició decebuda pel descens. “La tercera divisió té gust de poc, però anirem pas a pas”, va dir el president, Manuel Camino. El Sant Andreu, que va fer oficial la incorporació del punta Kevin Gissi (Badalona) i de l'extrem Ferran Roca (juvenil), va derrotar el Martinenc (1-0).

De la resta de partits destaca la victòria del Reus al camp del seu nou filial, el Morell (1-4), les golejades de l'Espanyol B a Gavà (0-4) i del Barça B contra el Terrassa (5-1), i el triomf del Prat, de tercera, al camp del Cornellà, de segona B (0-1).

Damm juv. - Santfeliuenc
1-1
Gavà - Espanyol B
0-4
Organyà - Sabadell B
1-3
El Morell - Reus
1-4
Júpiter - Manlleu
0-0
Barça B - Terrassa
5-1
Cornellà - el Prat
0-1
L'Hospitalet - Europa
0-0
Sant Andreu - Martinenc
1-0
Granollers - Girona juv.
2-1
Avui
19.00 h
El Catllar-Lleida
19.30 h
Rialp - P. de Mafumet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)