Territorial

TONI GARCIA

ENTRENADOR DE L'ABADESSENC (1A CATALANA)

“Ens pot anar bé ser desconeguts”

“Tenim uns jugadors amb qualitat futbolística i humana”

“Al novembre veurem com estem respecte als altres equips”

Toni Garcia, en la tercera temporada a l'Abadessenc, ha portat el club a primera catalana per primer cop en la seva història. El tècnic de moment no pensa en res més que no sigui la permanència, però no descarta donar la sorpresa i fer un bon paper en la nova categoria.

Serà el primer tècnic de l'Abadessenc a primera catalana. Quina sensació té?
Home, no sé ben bé com explicar-ho... És una categoria nova i em sento realitzat amb la feina feta. El que és segur és que intentarem fer un bon paper en l'any del debut a primera catalana i no decebre tota la gent que ha confiat en nosaltres.
S'ha apostat per la continuïtat de la majoria de jugadors que van aconseguir l'ascens.
La gent que hi ha és la que volíem a l'equip. Més enllà de la qualitat individual de cada jugador, també tots tenen molta qualitat humana. Dins el vestidor aporten moltes coses. El grup humà és molt bo i hem aconseguit que formessin part de l'equip un any més.
Està satisfet amb la confecció final de la plantilla?
La plantilla és més àmplia que l'any passat a segona catalana. Han arribat set jugadors nous i n'han marxat cinc. A l'estiu, com passa en aquestes dates, se'ns van escapar alguns jugadors que teníem a l'agenda, però estem convençuts que els que hem incorporat ens donaran un bon rendiment, si no no estarien aquí.
La majoria de debutants gironins dels darrers anys han ocupat la part alta en el seu primer any... Quin serà l'objectiu?
Nosaltres intentarem mantenir la categoria i fer el millor resultat possible. Si ens ho podem passar bé, molt millor. Al novembre veuré realment quin nivell tenim en relació amb els altres equips i si podem estar a l'altura i competir al seu costat.
El grup estarà compost per equips històrics del futbol català i augmentaran el nivell del grup.
Per nom dels equips, per ciutats, per jugadors, tothom és superior a l'Abadessenc. Nosaltres volem fer un pas endavant a la categoria. Ser uns desconeguts també ens pot anar bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)