Nàstic

El Nàstic, ple de jugadors del filial, cau eliminat

Copa Catalunya. Els tarragonins van perdre el primer partit oficial de la temporada, contra el Vilafranca, que va capgirar un 0-1 en els últims minuts

NÀSTIC1

VILAFRANCA2

Amb un equip ple de jugadors del filial i amb Martín Posse dirigint l'equip des de la banqueta, el Nàstic va caure derrotat per primer cop aquesta pretemporada. És cert, però, que l'equip semblava més la Pobla de Mafumet que el Nàstic i que els quatre jugadors convocats de la primera plantilla eren dos dels descartats –Marc Martínez i Luismi– i els dos jugadors teòricament de la Pobla que fan la pretemporada amb el primer equip –Varo i Calavera.

Fos com fos, però, els grana eren un conjunt de superior categoria que el seu rival, i així va quedar palès en el joc durant els primers 70 minuts de partit, tot i que el Vilafranca va tenir dues bones oportunitats a l'inici mitjançant Santi Triguero i Sergi Moreno. Però en la primera que va tenir el Nàstic, Marc Martínez va marcar amb una rematada ajustada al pal. Amb el gol, els grana van imposar encara més el seu ritme i es van apoderar del domini total del partit.

Després de la represa, els tarragonins haurien pogut deixar el matx sentenciat amb una rematada d'Emaná en el servei d'un córner (52') o en una jugada individual de Gil (64'), però com que no va ser així, el Vilafranca va remuntar en el tram final. Primer va avisar Triguero, en el minut 70. I, just després d'una bona ocasió de Fontanils, Sergi Moreno, exjugador de la Pobla, va aconseguir l'empat (85'). Quan semblava que l'enfrontament s'encaminava cap als penals, el Vilafranca va fer el segon. En un llançament, curiosament, des dels onze metres, el nouvingut Bueno va fer el gol que classificava els del Penedès per a la segona eliminatòria. Del Castelldefels-Gavà en sortirà el seu rival.

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Fermí, Fontanils, Joan Castillo, Aitor Casas (Guti, 46'), Medina, Oribe (Bueno, 46'), Merchán (Gestí, 57'), Isaac Maldonado (Albarran, 69'), Santi Triguero (Èric, 81') i Sergi Moreno. NÀSTIC: Varo, Vadillo, Marcelo, Acosta, Roger, Miravent (Calavera, 46'), Nacho (Gil, 57'), Marc Martínez, Álvaro (Ivan Vidal, 69'), Luismi i Stefan Emaná. GOLS: 0-1 (20') Marc Martínez. 1-1 (85') Sergi Moreno. 2-1 (88') Bueno (p). ÀRBITRE: Calle Martínez.T.G.: al visitant Stefan Emaná.