Nàstic

Desajustos a corregir

Nàstic. Dues badades en els últims minuts impedeixen la victòria de l'equip tarragoní, que havia sotmès el Saragossa gràcies a una circulació fluïda i a les accions a pilota aturada

SARAGOSSA2

NÀSTIC2

El Nàstic va mostrar ahir una bona imatge, tal com ja va fer contra un altre rival de nivell, el Vila-real, però no va poder derrotar el Saragossa per culpa de dos desajustos defensius en els últims minuts, gràcies als quals els aragonesos van igualar el 2-0 amb què els tarragonins van arribar al tram final. La pretemporada serveix, però, per corregir errors, com també serveix per detectar els punts forts, que per al Nàstic van ser ahir una circulació fluïda de la pilota fruit d'uns automatismes ben apresos de la temporada passada –l'onze titular tenia molts jugadors que continuen– i les accions d'estratègia, amb les quals l'equip de Vicente Moreno va portar perill, amb un gol i dos pals.

Tot i que la primera ocasió va ser del Saragossa, el Nàstic va ser molt més resolutiu quan va entrar a l'àrea rival. Primer, Pablo Marí va enviar de cap al travesser un córner i, tot seguit, Ferran Giner va estar més viu que la defensa visitant en una pilota llarga i va batre Alcolea per baix. El visitant Rico gairebé va empatar en un córner en què Reina es va quedar a mitja sortida i, a l'altre costat del camp, Alcolea va desviar un xut centrat de Rocha i Álex López va rematar el rebuig massa alt. En un altre córner perillós dels locals, Xisco Campos va topar amb al travesser.

En els primers minuts de la segona meitat, va tornar a quedar clar que l'estratègia ja li funciona, al Nàstic. Rocha va servir un córner, Tejera va pentinar la pilota al primer pal i Rayco, al segon, va marcar de cap. Emana, amb un xut de falta, va tenir una altra ocasió per al Nàstic. Després, el partit es va endurir i els locals, amb més fitxatges d'aquest estiu en la segona meitat que en la primera, van afluixar el ritme. A més, no van estar encertats en els últims minuts. Primer, la defensa grana no va rebutjar la pilota ni va evitar un xut sec de Dorca que va tocar en Xisco Campos i va sorprendre Tomeu Nadal. Tot seguit, Ángel va aprofitar la falta d'entesa entre Marí i Tomeu per fer l'empat.

L'ESTRATÈGIA

NÀSTIC: Reina (Tomeu Nadal, 46'). Gerard Valentín (Jordi Calavera, 53'), Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa (Mousa, 73'). Rocha (Fali, 73'), Gal Arael (Sergio Tejera, 46'). Jean Luc (Naranjo, 60'), Rayco (Xisco Muñoz, 60'), Ferran Giner (Emana, 53') i Àlex López (Marcos, 60'). SARAGOSSA: Alcolea. Marc Bertran (Cabrera, 46'), Wilk (Eric Moran, 60'), Kilian (Carcelén, 46'), Rico. Diamanka, Lolo (Rubén, 46'), Dorca. Pedro (Xiscu, 79'), Ortuño i Abraham (Aria, 46'). GOLS: 1-0 (9') Ferran Giner. 2-0 (51'). Rayco. 2-1 (85') Dorca. 2-2 (86') Ángel. ÀRBITRE: Romero Feixas. T.G.: als locals Emana, Tejera i Fali i als visitants Lolo, Cabrera, Wilk i Carcelén. PÚBLIC: 3.018 espectadors.
El Nàstic va ser perillós en els córners, amb un gol i dues pilotes al travesser