2a divisió FEF

El Reus no perdona a Vilafranca

Amistosos. Victòria contundent del conjunt de Natxo González contra el reforçat Vilafranca mentre que el Sabadell va ser incapaç de passar de l'empat contra el Gavà. Els dos equips de tercera (Manlleu i Santfeliuenc) no van perdonar

Dos dels equips que cal tenir en compte la temporada que ve a la segona divisió B van disputar amistosos de pretemporada amb sort diversa. El Reus va guanyar amb contundència contra el Vilafranca, un dels equips potents a tercera divisió, mentre que el Sabadell es va quedar només en l'empat a la Bòbila, contra el Gavà.

El conjunt roig-i-negre va passar per sobre del Vilafranca ja des d'un inici en què va deixar encarrilat el partit. Óscar Rico, amb un xut des de mitja distància, i Fran Carbia (ja havia estavellat una pilota al travesser), mitjançant una vaselina, van deixar el partit vist per a sentència a mitjan del primer temps. La rúbrica va arribar al final gràcies a David Haro.

Als arlequinats, en canvi, els va costar Déu i ajuda superar un Gavà combatiu fins al final. De fet no ho van aconseguir malgrat remuntar el gol inicial de Cazorla, en un córner. Niko Kata, però, quan faltava mitja hora per acabar, va igualar els gols del defensa Valentín i del davanter Manel.

Dos equips de tercera divisió, el Manlleu i el Santfeliuenc, també van tenir compromisos contra equips juvenils. Tots dos van fer valer la seva categoria, ja que el Manlleu va aconseguir capgirar el resultat i aconseguir la victòria contra el Girona i el Santfeliuenc no va tenir problemes contra el Prat.

Vilafranca - Reus
0-3
Óscar Rico, Fran Carbia i David Haro
Gavà - Sabadell
2-2
Cazorla i Niko Kata / Valentín i Manel
Manlleu - Girona juv.
2-1
Lucho i Gerard / Èric
Santfeliuenc - Prat juv.
2-0
Bolaños i Dani Ortiz
Avui:
Vilanova-Masnou (19 h), Pobla Mafumet-Ascó (20.30 h) i Cerdanyola-Castelldefels (20.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)